Ρήξη χιαστών ο Διαμάντης

21.01.2014 Αναγνώστηκε 1344 φορές

Η πολύ καλή εμφάνιση του Αγροτικού Αστέρα και το θετικό αποτέλεσμα (1-1) στον προχθεσινό (19/1) αγώνα με την πρωτοπόρο Αγία Μαρίνα, επισκιάστηκε από τον πολύ σοβαρό τραυματισμό του Χάρη Διαμάντη που υπέστη ρήξη χιαστών και τις επόμενες ημέρες θα περάσει την πόρτα του χειρουργείου.

Διοίκηση, ποδοσφαιριστές και τεχνικό επιτελείο εύχονται στον ποδοσφαιριστή ταχεία ανάρρωση και γρήγορα να επιστρέψει "σιδερένιος" στους αγωνιστικούς χώρους.

Στο μεταξύ, η εμφάνιση στο ντέρμπι με την Αγία Μαρίνα κατέδειξε ότι η ομάδα διανύει περίοδο εξαιρετικής φόρμας, γεγονός που αφήνει απόλυτα ικανοποιημένο τον προπονητή Τάκη Νάκα.

Από την άλλη, έντονα είναι τα παράπονα των ανθρώπων της ομάδας για το διαιτητή Κατσουλίδη, θεωρώντας ότι ο τελευταίος με τις αποφάσεις του στο ματς με την Αγία Μαρίνα έπαιξε καθοριστικό ρόλο και στέρησε από τον Αγροτικό Αστέρα μια μεγάλη νίκη.

Ν. ΣΚΟΥΜΠΟΣ

Σχολιασμος