Στουτγκάρδη: Κοντά στην αγορά του Μαυροπάνου αντί 8 εκατ. ευρώ

17.06.2021 Αναγνώστηκε 756 φορές

Η Στουτγκάρδη βρίσκεται κοντά στην αγορά του 23χρονου Διεθνή κεντρικού αμυντικού, Ντίνου Μαυροπάνου, από την Άρσεναλ αντί 8 εκατομμυρίων ευρώ.

Στουτγκάρδη: Κοντά στην αγορά του Μαυροπάνου αντί 8 εκατ. ευρώ

Εφόσον, ο Μαυροπάνος πουληθεί από τους Λονδρέζους, ο ΠΑΣ Γιάννινα θα εισπράξει 1.200.000 ευρώ μιας και διατηρεί ποσοστό μεταπώλησης  15% επί του ποσού που θα εισπράξουν οι Άγγλοι. 

Ο Ντίνος Μαυροπάνος άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις την περασμένη σεζόν στη Στουτγκάρδη, στην οποία αγωνίστηκε με τη μορφή δανεισμού από την Άρσεναλ. Οι Σουηβοί είχαν θέσει ως προτεραιότητα την παραμονή του και βρίσκονται σε προχωρημένες συζητήσεις με τους Λονδρέζους για την αγορά του 23χρονου κεντρικού αμυντικού.

Όπως αναφέρουν τα βρετανικά media (Goal) και κορυφαίοι ρεπόρτερ των Γκάνερς (Κρις Γουίτλι) το deal θα κλείσει στα 8 εκατομμύρια ευρώ. Η Άρσεναλ απέκτησε τον Μαυροπάνο το καλοκαίρι του 2018 και αρχικά τον παραχώρησε δανεικό στη Νυρεμβέργη.

Η Στουτγκάρδη τον απέκτησε με το ίδιο καθεστώς το περασμένο καλοκαίρι. Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε φόρεσε σε 21 ματς Bundesliga και σε 1 Κυπέλλου τη φανέλα της γερμανικής ομάδας.


Σχολιασμος