Οι υποψηφιότητες για τον καλύτερο τερματοφύλακα

24.11.2014 Αναγνώστηκε 905 φορές

Η FIFA αλλά και η Ένωση Παικτών (FIFPro) ανακοίνωσαν τους υποψήφιους για το βραβείο του κορυφαίου τερματοφύλακα στον κόσμο, στο πλαίσιο για την ανάδειξη της καλύτερης ενδεκάδας της χρονιάς.

Η FIFA και η Ένωση Παικτών (FIFPro) ανακοίνωσαν σήμερα τους πέντε τερματοφύλακες που διεκδικούν τη θέση του βασικού σε αυτή. Όλοι είναι καταπληκτικοί και ταλαντούχοι, ωστόσο ένας θα είναι ο καλύτερος όλων για την θέση του τερματοφύλακα για την σεζόν 2013-2014.

Πρόκειται για τον περσινό νικητή αλλά και μεγάλο φαβορί και για την αντίστοιχη φετινή διάκριση Μάνουελ Νόιερ (Γερμανία / Μπάγερν) λόγω και της κατάκτησης του Μουντιάλ με την εθνική Γερμανίας, Ίκερ Κασίγιας (Ισπανία / Ρεάλ Μαδρίτης), Τζιανλουίτζι Μπουφόν (Ιταλία / Γιουβέντους), τον Τιμπό Κουρτουά (Βέλγιο / Ατλέτικο Μαδρίτης-Τσέλσι) και τον Κλαούντιο Μπράβο (Χιλή / Ρεάλ Σοσιεδάδ-Μπαρτσελόνα).

Οι υποψήφιοι για τις τέσσερις θέσεις της άμυνας θα ανακοινωθούν την Τετάρτη, οι τρεις για το χώρο του κέντρου στις 28 Νοεμβρίου και οι τρεις για την επίθεση την 1 Δεκεμβρίου. Στην ψηφοφορία για την ανάδειξη των κορυφαίων συμμετέχουν μόνο επαγγελματίες ποδοσφαιριστές.

Σχολιασμος