Στα κανάλια Novasports το διεθνές φιλικό Ελλάδος - Σερβίας

16.11.2014 Αναγνώστηκε 1116 φορές

Από την συνδρομητική τηλεόραση της Nova και τα κανάλια Novasports θα έχουν την δυνατότητα να παρακολουθήσουν οι φίλαθλοι την φιλική αναμέτρηση της Γαλανόλευκης με αντίπαλο την Σερβία το απόγευμα της Τρίτης στις 19:00 από το γήπεδο των Περιβολίων στα Χανιά.

Η Εθνική με υπηρεσιακό τον Κώστα Τσάνα θα προσπαθήσει όσο μπορεί για το καλύτερο δυνατό, όποιο μπορεί να είναι αυτό έπειτα από την ήττα σοκ από τους ερασιτέχνες των Νήσων Φερόε που έφερε και την απομάκρυνση Ρανιέρι από τον πάγκο του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος.

Η αναμέτρηση των Χανίων θα ξεκινήσει όπως είπαμε στις 19:00 και θα μεταδοθεί από το Novasports 1 και Novasports 1 HD.

Αναλυτικά και η σχετική ανακοίνωση του συνδρομητικού καναλιού:

Τα αστέρια της Εθνικής Ελλάδας και της Εθνικής Σερβίας παίζουν μπάλα στα κανάλια Novasports.

Οι συνδρομητές των καναλιών Novasports, την Τρίτη 18 Νοεμβρίου στις 19:00 θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν σε ζωντανή και αποκλειστική μετάδοση από τα Novasports 1 και Novasports 1 HD το διεθνή φιλικό αγώνα ποδοσφαίρου Ελλάδα – Σερβία που θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Γήπεδο Περιβολίων στα Χανιά.

Στην περιγραφή του αγώνα θα είναι ο Άγγελος Στυλιάδης ενώ το ρεπορτάζ από τον αγωνιστικό χώρο θα μεταφέρουν οι Αποστόλης Λάμπος και Γιώργος Βασιλείου. Ο αγώνας θα μεταδοθεί και από την πρωτοποριακή υπηρεσία Nova GO, αλλά και ηχητικά μέσω του Novasports.gr.

Σχολιασμος