Να κάνει restart... με νίκη

14.11.2014 Αναγνώστηκε 928 φορές

Περιθώρια για άλλες βαθμολογικές απώλειες δεν υπάρχουν για την Εθνική Ελλάδος η οποία σε περίπτωση αρνητικού αποτελέσματος, τότε η πρόκριση στην τελική φάση του Euro 2016 θα φαντάζει μακρινό όνειρο.

Κι όμως όλα αυτά φάνταζαν ανέκδοτο πριν την έναρξη της προκριματικής φάσης, με το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα να καλείται να πάρει την πρώτη νίκη απέναντι στα Νησιά Φερόε (21:45, ΝΕΡΙΤ, OTE SPORT1) στο «Γ. Καραϊσκάκης», προκειμένου να μην μπει σε περιπέτειες.

Η Ελλάδα μετά από τρεις αγωνιστικές έχει έναν βαθμό, ενώ οι εμφανίσεις της είναι κάτι παραπάνω από τραγικές. Η νίκη στο σημερινό παιχνίδι αποτελεί επιτακτική ανάγκη, ενώ σε περίπτωση νέου στραβοπατήματος θα τεθεί εκ νέου θέμα Ρανιέρι στον πάγκο της ομάδας, ενώ η πρόκριση θα έχει δυσκολέψει αφάνταστα.

Ο Ιταλός τεχνικός έχει προσανατολίσει τα πλάνα του γύρω από το 4-3-3. Κάτω από τα δοκάρια θα πάρει θέση ο Καρνέζης, με αμυντικό δίδυμο τους Μανωλά-Μόρα, δεξί μπακ τον Τοροσίδη και αριστερό τον Καράμπελα. Η τριάδα των χαφ θα αποτελείται από τους Σάμαρη, Μανιάτη, Κονέ και εκείνη της επίθεσης από τους Καρέλη, Χριστοδουλόπουλο και Γκέκα.

Την αποστολή της Ελλάδας συμπληρώνουν οι Γλύκος, Καπίνο, Παπαδόπουλος, Βύντρα, Μπακάκης, Τασουλης, Τζιόλης, Ντίνας, Αθανασιάδης, Μαυρίας, Μάνταλος και Κολοβός.

Ο Λαρς Όλσεν θα παρατάξει την ομάδα του με 4-5-1. Η πιθανή ενδεκάδα των Νησων Φερόε αποτελείται από τους Νίλσεν-Ντάβεντσεν, Νάτεσταντ, Γκέγκερσεν, Νες-Σόρενσεν, Μπιενιάμινσεν, Χολστ, Όλσεν, Χάνσον-Έντμουντσον.

Σχολιασμος