Δεν ρίσκαραν, δεν έ-Χ-ασαν Σίτι και Ρεάλ (0-0)

26.04.2016 Αναγνώστηκε 1599 φορές

Στο 0-0 ολοκληρώθηκε η πρώτη αναμέτρηση για τα ημιτελικά του Champions League ανάμεσα σε Μάντσεστερ Σίτι και Ρεάλ στο "Έτιχαντ", έδρα των Πολιτών, ύστερα από ένα κακό σε γενικές γραμμές, παιχνίδι με ελάχιστες καλές στιγμές για τις δυο ομάδες.

Οι Μαδριλένοι, με δεδομένη την απουσία του Ρονάλντο και το ένα ημίχρονο του Μπενζεμά προσπάθησαν πρώτα από όλα να μην χάσουν, ενώ η Σίτι στον πρώτο ημιτελικό της ιστορίας της ήθελε να πάρει την νίκη και να πάει σε μια εβδομάδα στο "Μπερναμπέου" για το δεύτερο ημίχρονο.

Ύστερα από ένα κακό πρώτο ημίχρονο χωρίς καμία αξιόλογη φάση με τους Ισπανούς να παίζουν σκληρά και να προσπαθούν, ελλείψει και της απουσίας του Ρονάλντο, πρώτα για το 0 στην άμυνα, με την Σίτι να χάνει στο 40' λόγω τραυματισμού τον Σίλβα.

Με την έναρξη της επανάληψης ο Αγκουέρο είχε μία καλή προσπάθεια δίχως όμως στόχο, ενώ στο 54' η κεφαλιά του Ράμος βρήκε τον Χαρτ σε ετοιμότητα. Η Βασίλισσα θα μπορούσε να προηγηθεί στο 71' όμως η κεφαλιά του Χεσέ βρήκε το οριζόντιο δοκάρι.

Στο 82' ύστερα από εκτέλεση κόρνερ και αναμπουμπούλα στην περιοχή της Σίτι ο Πέπε εξ επαφής δεν μπόρεσε να νικήσει τον Χαρτ με τον Άγγλο κίπερ να δηλώνει και εδώ παρών, ενώ στο 93' η Σίτι θα μπορούσε να κλέψει το παιχνίδι όταν ο Ντε Μπρούινε με ωραία εκτέλεση φάουλ ανάγκασε τον Νάβας να διώξει σε κόρνερ το οποίο πέρασε ανεκμετάλλευτο.

Μάντσεστερ Σίτι (Μανουέλ Πελεγκρίνι): Χαρτ, Σανιά, Κομπανί, Οταμέντι, Κλισί, Φερναντίνιο, Φερνάντο, Νάβας (77' Στέρλινγκ), Ντε Μπρούινε, Σίλβα (40' Ικεανάτσο), Αγκουέρο.

Ρεάλ Μαδρίτης (Ζινεντίν Ζιντάν): Νάβας, Καρβαχάλ, Ράμος, Πέπε, Μαρσέλο, Μόντριτς, Κασεμίρο, Κρόος (89' Ίσκο), Βάσκες, Μπενζεμά (46' Χεσέ), Μπέιλ.

Σχολιασμος