Δυνατά ζευγάρια στους "16" του Champions League

15.12.2014 Αναγνώστηκε 979 φορές

Πολλά κέφια είχε η κληρωτίδα του Champions League και στην κλήρωση, που ολοκληρώθηκε πριν λίγα λεπτά, έβγαλε δυνατά ζευγάρια για την φάση των "16".

Σε αυτά ξεχωρίζουν η μάχη της ισχυρής Παρί Σεν Ζερμέν των Ιμπραίμοβιτς, Καβάνι, απέναντι στην Τσέλσι του Ζοζέ Μουρίνιο όπως και η αναμέτρηση της Μάντσεστερ Σίτι του Αγκουέρο, που έστειλε τους Πολίτες στην φάση των "16", απέναντι στην παρέα των Μέσι, Νεϊμάρ, Σουάρεζ. Δυο ζευγάρια στα οποία δεν υπάρχει φαβορί και αναμένονται με έντονες συγκινήσεις και πλούσιο θέαμα.

Ρεπετισιόν του τελικού του 1997 το ζευγάρι Γιουβέντους - Ντόρτμουντ όπου η τελευταία μπορεί να παραπαίει στην Μπουντεσλίγκα, αλλά στην Ευρώπη δείχνει το καλό της πρόσωπο και αναμένεται και αυτό ένα δυνατό ζευγάρι. Η κάτοχος του τροπαίου Ρεάλ κληρώθηκε όπως και πέρσι με την Σάλκε και είναι το φαβορί για την πρόκριση, ενώ η φιναλίστ Ατλέτικο θα κοντραριστεί με την Λεβερκούζεν και είναι το φαβορί,  αν και όλα θα κριθούν τον Φλεβάρη του 2015 στα παιχνίδια.

Τέλος στα υπόλοιπα ζευγάρια η Μπάγερν θα παίξει με την Σαχτάρ, η Άρσεναλ με την Μονακό και η Βασιλεία με την Πόρτο.

Αναλυτικά τα ζευγάρια της φάσης των "16":

Παρί Σεν Ζερμέν - Τσέλσι

Μάντσεστερ Σίτι - Μπαρτσελόνα

Λεβερκούζεν - Ατλέτικο Μαδρίτης

Γιουβέντους - Ντόρτμουντ

Σάλκε - Ρεάλ Μαδρίτης

Σαχτάρ Ντόνετσκ - Μπάγερν

Άρσεναλ - Μονακό

Βασιλεία - Πόρτο

Οι πρώτοι αγώνες της φάσης των "16" θα διεξαχθούν 17, 18 και 24, 25 Φεβρουαρίου, ενώ οι ρεβάνς 10, 11 και 17, 18 Μαρτίου.


Σχολιασμος