Τα αποτελέσματα της Τρίτης στο Champions League

30.09.2014 Αναγνώστηκε 854 φορές

Η μεγάλη νίκη της Παρί απέναντι στην Μπαρτσελόνα με 3-2 που έφερε τους Παριζιάνους στην 1η θέση ήταν το αποτέλεσμα που ξεχώρισε από το πρώτο πιάτο της δεύτερης αγωνιστικής του Champions League που ολοκληρώθηκε πριν λίγα λεπτά. Μπορεί η Μπάρτσα να έκρυψε την μπάλα στο πρώτο γκολ αυτό που ισοφάρισε την αναμέτρηση σε 1-1, αλλά τελικά οι γηπεδούχοι χαμογέλασαν στο φινάλε.

Ισοπαλία που δεν ευνοεί κανέναν είχαμε στο άλλο ματς αυτού του ομίλου στην Κύπρο όπου ο ΑΠΟΕΛ με τον Άγιαξ έμειναν στο 1-1 πράγμα που απομακρύνει αμφότερες από την ούτως ή άλλως δύσκολη πρόκριση τους.

Στο άλλο μεγάλο παιχνίδι για τον 5ο όμιλο στο Σίτι οφ Μάντσεστερ, Σίτι και Ρόμα αναδείχθηκαν ισόπαλες με σκορ 1-1 που δίνει προβάδισμα πρόκρισης στην ιταλική ομάδα, ενώ στο άλλο ματς η Μπάγερν κέρδισε "επαγγελματικά" την ΤΣΣΚΑ στην Μόσχα με σκόρερ τον Μίλερ.

Στο υπόλοιπα ματς η Τσέλσι νίκησε στην Λισσαβώνα την Σπόρτινγκ με 1-0, ενώ στην Γερμανία Σάλκε και Μάριμπορ ολοκλήρωσαν στο 1-1. Ισοπαλία και στην Ουκρανία για Σαχτάρ και Πόρτο με 2-2 και η Μπιλμπάο γνώρισε την ήττα από την ΜΠΑΤΕ με 2-1.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της Τρίτης στο Champions League.

5ος Όμιλος

Μάντσεστερ Σίτι - Ρόμα 1-1

ΤΣΣΚΑ Μόσχας - Μπάγερν 0-1

6ος Όμιλος

Παρι Σ.Ζ. - Μπαρτσελόνα 3-2

ΑΠΟΕΛ - Άγιαξ 1-1

7ος Όμιλος

Σπόρτινγκ - Τσέλσι 0-1

Σάλκε - Μάριμπορ 1-1

8ος Όμιλος

Σαχτάρ Ντόνετσκ - Πόρτο 2-2

ΜΠΑΤΕ - Μπιλμπάο 2-1

Σχολιασμος