Στον δρόμο για την Λισαβόνα

30.04.2014 Αναγνώστηκε 755 φορές

Αναγκαστικά θα περάσει μια. Οπότε ο σημερινός δρόμος... μόνο στρωμένος με ροδοπέταλα δεν είναι για τις δύο ομάδες, με την νικήτρια να αντιμετωπίζει την Ρεάλ Μαδρίτης το βράδυ της 24ης Μαίου στην Λισαβόνα. Οπότε η μάχη... αναμένεται αδυσώπητη.

Τσέλσι και Ατλέτικο Μαδρίτης θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους (21:45 ΔΤ), με στόχο την πρόκριση στον τελικό του Champions League. Το 0-0 του πρώτου αγώνα σαφέστατα αφήνει ανοιχτούς λογαριασμούς ανάμεσα στις δύο ομάδες.

Φαβορί στο συγκεκριμένο παιχνίδι είναι η Τσέλσι, ωστόσο η Ατλέτικο Μαδρίτης αναμένεται να πουλήσει... ακριβά το τομάρι της προκειμένου να τσεκάρει αυτή το εισιτήριο και να τεθεί αντιμέτωπη με την συμπολίτισσα της Ρεάλ.

Στα αγωνιστικά θέματα ο Ζοσέ Μουρίνιο έχει να αντιμετωπίσει αρκετές απουσίες. Εκτός βρίσκονται ο τραυματίας από το πρώτο ματς Τσεχ και ο τιμωρημένος Λάμπαρντ. Επίσης οι Τέρι, Ετό και Αζάρ βρίσκονται στην αποστολή και λογικά θα παίξουν, παρότι προέρχονται από τραυματισμούς.

Στην αντίπερα όχθη ο Ντιέγκο Σιμεόνε  δεν έχει ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα, αφού απουσιάζει μόνο ο τιμωρημένος Γκάμπι.

Σχολιασμος