H ώρα της κρίσης έφτασε

29.04.2014 Αναγνώστηκε 712 φορές

Τα ψέματα τελείωσαν. Ο τελικός της Λισαβόνας έχει θέση μόνο για έναν. Μπάγερν Μονάχου και Ρεάλ Μαδρίτης διασταυρώνουν τα ξίφη τους σήμερα το βράδυ (21:45, Novasports 2), στον επαναληπτικό ημιτελικό του 1-0, με στόχο φυσικά την πρόκριση στον τελικό της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Οι δύο ομάδες αναμένεται να προσφέρουν αρκετό θέαμα με το θερμόμετρο να έχει χτυπήσει ήδη κόκκινο.

Η γηπεδούχος Μπάγερν θέλει να ανατρέψει το εις βάρος της 1-0 και να περάσει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά σε τελικό, θέλοντας να κρατήσει και για φέτος το στέμμα της πρωταθλήτριας.

Από την άλλη η Ρεάλ έχοντας αβαντάζ το σκορ του πρώτου αγώνα θα προσπαθήσει να το υπεραπιστεί με νύχια και με δόντια, προκειμένου να βρεθεί σε τελικό ύστερα από 12 ολόκληρα χρόνια.

Από εκεί και πέρα στο αγωνιστικό μέρος ο τεχνικός των Γερμανών Πεπ Γκουαρντιόλα θα έχει στην διάθεση του όλους τους ποδοσφαιριστές, πλην των Τιάγκο, Σακίρι και Μπαντστούμπερ οι οποίοι αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών εδώ και αρκετό καιρό.

Από την άλλη ο Κάρλο Αντσελότι θα στερηθεί των υπηρεσιών των Κεντίρα, Χεσέ και Αρμπελόα οι οποίοι βρίσκονται στα πιτς.

Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Πορτογάλος, Πέδρο Προένσα, με βοηθούς τους συμπατριώτες του Μπερτίνο Μιράντα και Τιάγκο Τρίγκο.

Σχολιασμος