Με φόντο τον τελικό

22.04.2014 Αναγνώστηκε 927 φορές

Μπορεί να μην διαθέτουν τόσο βαριές φανέλες, όπως έχει το άλλο ζευγάρι ανάμεσα στην Ρεάλ και την Μπάγερν Μονάχου, ωστόσο τα τελευταία χρόνια έχουν επιδείξει μια σταθερή και ανοδική πορεία στα ευρωπαϊκά σαλόνια, τόσο με τις κατακτήσεις του τροπαίου του Champions League, όσο και με αυτή του Europa League. 

Ατλέτικο Μαδρίτης και Τσέλσι διασταυρώνουν τα ξίφη τους σήμερα το βράδυ (21:45, Nova 2) στον πρώτο ημιτελικό της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης με στόχο την πρόκριση στον τελικό της Λισαβόνας. 

Η ομάδα της Μαδρίτης επιστρέφει σε ημιτελικό Champions League, ύστερα από πάρα πολλά χρόνια και φυσικά θέλει την νίκη με ένα καθαρό σκορ, έτσι ώστε να κάνει αυτή το βήμα για να το τσεκάρισμα του εισιτηρίου στον τελικό. Το ευχάριστο για τον τεχνικό της Ατλέτικο Ντιέγκο Σιμεόνε είναι ότι δεν αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμού.

Στην αντίπερα όχθη η Τσέλσι, μετά την εντός έδρας ήττα που γνώρισε από την Σάντερλαντ απομακρύνθηκε από την διεκδίκηση του τίτλου και θα ρίξει όπως είναι λογικό όλο το βάρος στην κατάκτηση της βαρύτιμης κούπας. Ο Ζοσέ Μουρίνιο, ο οποίος επιστρέφει στην Μαδρίτη, δεν έχει στην διάθεση του τον τιμωρημένο Ιβάνοβιτς, ενώ αμφίβολη κρίνεται και η συμμετοχή του Αζάρ. 


Σχολιασμος