Οι έδρες μίλησαν

10.04.2014 Αναγνώστηκε 768 φορές

Την δύναμη της έδρας τους εκμεταλλεύτηκαν Ατλέτικο Μαδρίτης και Μπάγερν Μονάχου οι οποίες επικράτησαν των Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Μπαρτσελόνα αντίστοιχα και προκρίθηκαν στα ημιτελικά του Champions League.

Οι «ροχιμπλάνκος» μετά το 1-1 στο «Καμπ Νου» επέβαλαν τον νόμο τους  στη ρεβάνς και πέρασαν στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ μετά από 40 ολόκληρα χρόνια!

Μάλιστα είχαν τρία δοκάρια μέχρι το 17' και θα μπορούσαν να έχουν κερδίσει με μεγαλύτερο σκορ. Από την άλλη η Μπάρτσα πιστοποίησε για ακόμα ένα παιχνίδι ότι δεν διάγει και την καλυτερη δυνατή αγωνιστική κατάσταση και μοιραία παραδόθηκε στις ορέξεις των Μαδριλένων.Το γκολ της νίκης σημείωσε πέτυχε ο Κόκε στο 5΄.

Στο άλλο παιχνίδι της ημέρας η Μπάγερν Μονάχου μπορεί να έμεινε πίσω στο σκορ με την γκολάρα που πέτυχε ο Εβρά, όμως κατάφερε και ανέτρεψε την εις βάρος της κατάσταση και με τρια γκολ, έδειξε γιατί θεωρείται αυτή την στιγμή η καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη. Για την ιστορία τα τέρματα για τους Βαυαρούς πέτυχαν οι Μάντζουκιτς, Μίλερ, και Ρόμπεν.

Σχολιασμος