Τα λεφτά... και η εκδίκηση

02.04.2014 Αναγνώστηκε 813 φορές

Μετά τις δύο χθεσινές μονομαχίες ανάμεσα στην Μπαρτσελόνα και την Ατλέτικο Μαδρίτης, αλλά και αυτή της Γιουνάιτεντ κόντρα στον Μπάγερν Μονάχου, η δράση των προημιτελικών του Champions League συνεχίζεται με αμείωτο ενδιαφέρον και σήμερα το βράδυ. 

Οι αναμετρήσεις των Παρί Σεν Ζερμέν- Τσέλσι και Ρεάλ Μαδρίτης - Ντόρτμουντ θα τραβήξουν αναμφίβολα τα βλέμματα των απανταχού ποδοσφαιρόφιλων, προσφέροντας θέαμα και γκολ. 

Πάμε να δούμε αναλυτικά τα νέα των τεσσάρων μονομάχων που συγκρούονται σήμερα το βράδυ: 

Παρί Σεν Ζερμέν - Τσέλσι (Νοvasports 2, HD, 21:45) 

Δύο ομάδες που διαθέτουν μεγιστάνες προέδρους και που έχουν ρίξει ένα καράβι λεφτά για να φέρουν ουκ ολίγους παιχταράδες, διασταυρώνουν τα ξίφη τους απόψε το βράδυ. Η Παρί Σεν Ζερμέν υποδέχεται στην έδρα της την Τσέλσι του Μουρίνιο σε μια αναμέτρηση που φυσικά δεν χωρούν προγνωστικά. 

Οι Γάλλοι από την πλευρά τους θέλουν να πάρουν ένα σκορ ασφαλείας, κάνοντας σημαντικό βήμα για την πρόκριση στα ημιτελικά. Από την άλλη η Τσέλσι θα προσπαθήσει να πετύχει το εκτός έδρας γκολ, έτσι ώστε στην ρεβάνς του "Στάμφορντ Μπρίτζ" να αγωνιστεί με άλλον αέρα και με ξεκάθαρο τον ρόλο του φαβορί. 

Από εκεί και πέρα στο αγωνιστικό μέρος ο τεχνικός της Παρί Λοράν Μπλάν δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα, ενώ ο Μουρίνιο θα στερηθεί των υπηρεσιών των Ετό και Κόουλ που είναι τραυματίες. 

Ρεάλ Μαδρίτης - Μπορούσια Ντόρτμουντ (ΔΤ, 21:45)

Σε μια άτυπη ρεβάνς του περσινού ημιτελικού η Ρεάλ υποδέχεται στην Μαδρίτη την Μπουρούσια Ντόρτμουντ, θέλοντας να πάρει εκδίκηση για τον περσινό της αποκλεισμό από τον τελικό του Γούμπλει. 

Οι Ισπανοί επιθυμούν με μανία... να κατακτήσουν την δέκατη κούπα στην ιστορία τους και γι αυτό το λόγο από το πρώτο κιόλας λεπτό θα μπουν με άγριες διαθέσεις στον αγωνιστικό χώρο, προκειμένου να επιβάλλουν τον νόμο τους και να γίνουν από το πρώτο παιχνίδι αφεντικό. 

Στην αντίπερα όχθη όμως και οι Γερμανοί έχουν αποδείξει ότι είναι σκληρό καρύδι και σίγουρα θα πουλήσουν πολύ ακριβά το τομάρι τους. Οι παίκτες του Κλόπ είναι αποφασισμένοι να τα δώσουν όλα, παίρνοντας έστω και την ισοπαλία στο σημερινό ματς, η οποία μπορεί να αποδειχθεί πολύτιμη. 

Στο αγωνιστικό μέρος ο Κάρλο Αντσελότι δεν θα έχει στην διάθεση του τους Κεντίρα, Αρμπελόα, Χεσέ, ενώ ο Κλόπ δεν υπολογίζει τον τιμωρημένο Λεβαντόφσκι, καθώς και τους τραυματίες Σούμποτις, Σμέλτσερ και Μπλατσικόφσκι. 

Σχολιασμος