Σσσσσσσ αρχίζει το θέαμα !

01.04.2014 Αναγνώστηκε 804 φορές

Στην καλύτερη του φάση μπαίνει από σήμερα το Champions League, με τα προημιτελικά να ξεκινούν και το σίγουρο είναι ότι αναμένεται να μας προσφέρουν συγκινήσεις, πολλά γκολ και πλούσιο θέαμα.

Άλλωστε οι οκτώ καλύτερες ομάδες θα δώσουν τα πάντα στην προημιτελική φάση, με φόντο την πρόκριση στην τετράδα της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Δύο αναμετρήσεις περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα. Και τι αναμετρήσεις. Τιτανομαχίες ανάμεσα σε μεγαθήρια του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου.

Στον πρώτο αγώνα συγκρούνται οι Μπαρτσελόνα με την Ατλέτικο Μαδρίτης συνθέτοντας τον ισπανικό "εμφύλιο", ενώ στο άλλο ζευγάρι η μυθική... μονομαχία του 1999 αναβιώνει και πάλι στις οθόνες με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να υποδέχεται την πρωταθλήτρια Ευρώπης Μπάγερν Μονάχου.

Μπαρτσελόνα - Ατλέτικο Μαδρίτης (21:45, Νοvasports 1, HD)

Το Καμπ Νόου θα φορέσει σήμερα τα καλά του για να υποδεχθεί δύο κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης. Η Μπαρτσελόνα φιλοξενεί την φορμαρισμένη Ατλέτικο Μαδρίτης σε μια αναμέτρηση που φυσικά δεν χωρούν προγνωστικά. Η μεν Μπαρτσελόνα θέλει να εκμεταλλευτεί τον παράγοντα έδρα και να πάρει σκορ πρόκρισης από τον πρώτο κιόλας αγώνα, η δε Ατλέτικο θα προσπαθήσει να πετύχει το πολυπόθητο εκτός έδρας τέρμα, προκειμένου να κάνει σημαντικό βήμα για το τσεκάρισμα του εισιτηρίου της για την τετράδα.

Στα αγωνιστικά η Μπαρτσελόνα δεν θα έχει στην διάθεση της τον βασικό τερματοφύλακα Βίκτορ Βαλδές ο οποίος θα μείνει εκτός αγωνιστικών χώρων για περιπου έξι μήνες.

Από την άλλη η ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε πιθανόν να στερηθεί τις υπηρεσίες του Ντιέγκο Κόστα ο οποίος ένιωσε ενοχλήσεις στην χθεσινή προπόνηση στον μηρό.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Μπάγερν Μονάχου (21:45, Novasports 2, HD)

Μνήμες του μεγάλου τελικού της Βαρκελώνης του 1999, θα ξυπνήσουν στο "Ολντ Τράφορντ" με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να υποδέχεται την δυνατή και πυραυλοκίνητη... Μπάγερν Μονάχου. Μια αναμέτρηση ανάμεσα σε δύο θρυλικές... ομάδες, με ξεκάθαρο φαβορί. Και αυτό φυσικά είναι το συγκρότημα του Πέπ Γκουαρντιόλα, το οποίο βρίσκεται σε εκπληκτική κατάσταση.

Η Μάντσεστερ από την πλευρά της περνάει την πιο βαθιά κρίση της ιστορίας τα τελευταία χρόνια, με την αγωνιστική της απόδοση να κυμαίνεται σε χαμηλά επίπεδα. Όπως και να έχει όταν μιλάμε για αγώνα Champions League τα πάντα αλλάζουν, με τους Άγγλους να θέλουν από το πρώτο κιόλας παιχνίδι να πάρουν ένα καθαρό σκορ. 

Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν για τις δύο ομάδες.


Σχολιασμος