Κληρώνει στη Νιόν για τα προημιτελικά

21.03.2014 Αναγνώστηκε 707 φορές

Η φάση των "16" του Τσάμπιονς Λιγκ και του Γιουρόπα Λιγκ ολοκληρώθηκε και πλέον οι ομάδες των δύο κορυφαίων διοργανώσεων φουλάρουν για την προημιτελική φάση. 

Σήμερα λοιπόν το μεσημέρι θα διενεργηθεί στην Νιόν η κλήρωση και για τις δύο διοργανώσεις. Συγκεκριμένα στις 13:00 οι οκτώ ομάδες του Τσάμπιονς Λιγκ θα μπουν στην κληρωτίδα προκειμένου να προκύψουν τα ζευγάρια. Οι Μπαρτσελόνα, Ρεάλ Μαδρίτης, Ατλέτικο Μαδρίτης, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Μπάγεν Μονάχου, Παρί Σεν Ζερμέν, Ντόρντμουντ και Τσέλσι θα μπουν στην κληρωτίδα δίχως περιορισμούς περιμένοντας η κάθε μια από αυτές την καλύτερη δυνατή κλήρωση. 

Τα πρώτα παιχνίδια θα γίνουν στις 1 και 2 Απριλίου και οι επαναληπτικού στις 8 και 9 του ίδιου μήνα. Οι πρώτοι αγώνες των ημιτελικών θα γίνουν στις 22 και 23 Απριλίου, ενώ οι ρεβάνς στις 29 και 30 του ίδιου μήνα. Ο τελικός θα γίνει στο Ντα Λούζ της Λισαβόνας στις 24 Μαϊου. 

Από εκεί και πέρα στις 14:00 θα ακολουθήσει η κλήρωση των αντίστοιχων φάσεων του Γιουρόπα Λιγκ. Άλκμααρ, Βαλένθια, Βασιλεία, Γιουβέντους, Λιόν, Μπενφίκα, Πόρτο, και Σεβίλλη θα μπουν στην κληρωτίδα, δίχως και εδώ να υπάρχουν περιορισμοί. Οι αγώνες των προημιτελικών θα γίνουν στις 3 και Απριλίου, ενώ των ημιτελικών στις 24 Απριλίου και 1 Μαϊου. Ο τελικός θα γίνει στις 14 Μαίου στο Τορίνο. 


Σχολιασμος