Πρόκριση στο ρελαντί για Τσέλσι, Ρεάλ

18.03.2014 Αναγνώστηκε 804 φορές

Ακόμα 2 εισιτήρια έγιναν γνωστά σήμερα, το ένα βέβαια ήταν ήδη γνωστό μετά το πρώτο ματς και μιλάμε για την πρόκριση της Ρεάλ επί της Σάλκε, που ήρθε με δεύτερη νίκη των Μαδριλένων με 3-1, ενώ στο άλλο σημερινό παιχνίδι η Τσέλσι καθάρισε νωρίς την Γαλατά και με νίκη 2-0 σφράγισε το εισιτήριο για τα προμημιτελικά.

Ρεάλ Μαδρίτης - Σάλκε 3-1

Χωρίς το παραμικρό άγχος η Ρεάλ Μαδρίτης επιβλήθηκε 3-1 της Σάλκε για να διπλασιάσει τις νίκες της απέναντι στους «μπλε».

Τα πάντα είχαν κριθεί από το πρώτο ματς και το εμφατικό 6-1 των "γκαλάκτικος" στην Γερμανία με τους προπονητές των 2 ομάδων να παρατάσσουν τις ομάδες τους με αρκετές αλλαγές, ωστόσο το θέαμα δεν έλειψε με τους «μερένγκες» να φτάνουν στη νίκη με 3-1 και να σκοράρουν για 33ο συνεχόμενο παιχνίδι στο Champions League, κάνοντας νέο ρεκόρ.

Στο 21’ ο Ρονάλντο εκμεταλλεύτηκε την ασίστ του Μπέιλ για να ανοίξει το σκορ για την ομάδα του. Η απάντηση από τους φιλοξενούμενους, ήρθε δέκα λεπτά αργότερα, όταν ο Χούγκλαντ έκανε το σουτ με την μπάλα να κοντράρει και να καταλήγει στα δίχτυα του Κασίγιας.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι ανέβασαν ρυθμούς με αποτέλεσμα να φτάσουν και στην άνετη τελικά νίκη. Στο 74’ ο Ρονάλντο πέτυχε ακόμα ένα τέρμα και ένα λεπτό αργότερα, είχε σουτ στο δοκάρι για να γίνει το τελικό αποτέλεσμα από τον Μοράτα που σκόραρε στην επαναφορά. Το σκορ θα μπορούσε να είχε πάρει ακόμα μεγαλύτερες διαστάσεις, ωστόσο η προσπάθεια του Ρονάλντο στο 82’ σταμάτησε στο δοκάρι. 

Ρεάλ Μαδρίτης (Κ. Αντσελότι): Κασίγιας, Βαράν, Ράμος (70’ Καρβαχάλ), Κοεντράο, Νάτσο, Αλόνσο (46’ Κασεμίρο), Ίσκο, Ιγιαραμέντι, Ρονάλντο, Γιεσέ (8’ Μπέιλ), Μοράτα.

Σάλκε (Γ. Κέλερ): Φέρμαν, Χούγκλαντ, Χιέβεντες (58΄ Παπαδόπουλος), Ματίπ, Κολάσινακ, Μάιερ, Ντράξλερ, Αϊχάν (81’ Ανάν), Νόισταντερ, Ομπάσι, Χούντελααρ (46’ Σαλάι).

Τσέλσι - Γαλατασαράι 2-0

Στα προημιτελικά του Champions League προκρίθηκε η Τσέλσι η οποία επικράτησε με άνετο τρόπο 2-0 της Γαλατάσαραϊ στο Λονδίνο.

Η πρώτη αγγλική ομάδα που κατάφερε να φτάσει στα φετινά προημιτελικά του Champions League έγινε η Τσέλσι, η οποία έχοντας πάρει το ισόπαλο 1-1 στην Τουρκία από τη Γαλατάσαραϊ, κατάφερε να πάρει τη νίκη με 2-0 για να φτάσει και στην επόμενη φάση.

Η ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο, από το ξεκίνημα έδειξε την ανωτερότητά της και στην πρώτη φάση που δημιούργησε, άνοιξε το σκορ. Στο 4’ συγκεκριμένα ο Ετό βρέθηκε στην πλάτη της άμυνας της Γαλατάσαραϊ και με πλασέ, νίκησε τον Μουσλέρα για να ανοίξει το σκορ.

Οι φιλοξενούμενοι, σε καμία περίπτωση δεν κατάφεραν να φανούν απειλητικοί στο παιχνίδι και έτσι στα τελευταία λεπτά του πρώτου μέρους και το 42’ ο Κέιχιλ εκμεταλλεύτηκε αδράνεια στην αντίπαλη άμυνα για να κάνει το 2-0 και να διαμορφώσει έτσι το τελικό αποτέλεσμα.

Τσέλσι (Ζ. Μουρίνιο): Τσεχ, Ιβάνοβιτς, Κέιχιλ, Τέρι, Αθπιλικουέτα, Ραμίρες, Λάμπαρντ, Όσκαρ (82’ Σούρλε), Αζάρ, Βίλιαν (92' Κάλας), Ετό (85’ Φερνάντο Τόρες).

Γαλατασαράι (Ρ. Μαντσίνι): Μουσλέρα, Τέλες, Σεντού, Καγιά, Έμπουε (77’ Χαΐροβιτς), Μέλο, Ινάν, Σνάιντερ, Κουρτουλούς (67’ Μπαλτά), Ντρογκμπά, Γιλμάζ (56’ Μπουλούτ).

πηγή: onsports.gr

Σχολιασμος