Λύνουν τις διαφορές στο «Στάμφορντ Μπριτζ»

18.03.2014 Αναγνώστηκε 815 φορές

Άλλα δύο παιχνίδια της φάσης των "16" του Champions League περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα, με τις δύο ομάδες να έχουν αφήσει ανοιχτούς λογαριασμούς από την πρώτη αναμέτρηση, την μια να έχει εξασφαλίσει και μάλιστα πανηγυρικά την πρόκριση στην επόμενη φάση, ενώ η τελευταία  έχει αποχαιρετήσει τον θεσμό. 

Στο πρώτο παιχνίδι Τσέλσι και Γαλατασαράϊ διασταυρώνουν τα ξίφη τους με στόχο το τσεκάρισμα του εισιτηρίου. Το 1-1 της Κωνσταντινούπολης αφήνει μοιρασμένες τις πιθανότητες πρόκρισης στις δύο ομάδες, με το συγκρότημα του Ζοσέ Μουρίνιο να έχει ένα ελαφρύ προβάδισμα λόγω έδρας. 

Από την άλλη οι Τούρκοι ταξίδεψαν στο Λονδίνο με σκοπό να παλέψουν με όλες τους τις δυνάμεις για την πρόκριση, ενώ το αξιοσημείωτο στην σημερινή αναμέτρηση είναι η επιστροφή ενός παλιού γνώριμου των "μπλε" του Ντιντιέ Ντρογμπά ο οποίος ανήκει στο έμψυχο δυναμικό της Γαλατασαράϊ και αναμένεται να γνωρίσει την αποθέωση. 

Στην δεύτερη αναμέτρηση της ημέρας η Ρεάλ Μαδρίτης μετά το εμφατικό 6-1 του πρώτου αγώνα στην Γερμανία, κόντρα στην Σάλκε, κάνει σχέδια, περιμένοντας τον αντίπαλο που θα προκύψει στην προημιτελική φάση. Οι Γερμανοί μετά την βαριά ήττα που γνώρισαν, απλώς θα αγωνιστούν για την τιμή και το γόητρο τους, αφού η έκταση του σκορ, δεν τους επιτρέπει να κάνουν όνειρα για ανατροπή, στο "Σαντιάγκο Μπερναμπέου". 

Οι αναμετρήσεις αρχίζουν στις 21:45 και θα μεταδοθούν και οι δύο από τα κανάλια Νοvasports 1 και Νovasports 2. 


Σχολιασμος