Σφραγίζουν την πρόκριση Μπαρτσελόνα, Παρί

12.03.2014 Αναγνώστηκε 784 φορές

Μπαγερν Μονάχου και Ατλέτικο Μαδρίτης έκλεισαν θέση για τους «8» του Τσάμπιονς Λιγκ  και πλέον θα περιμένουν τους αντιπάλους τους στην συγκεκριμένη φάση.

Ακόμα δύο ομάδες αναμένεται σήμερα (12/3) να τσεκάρουν το εισιτήριο τους, έχοντας σαφές προβάδισμα πρόκρισης. Η Μπαρτσελόνα μετά το 0-2 του πρώτου αγώνα κόντρα στην Μάντσεστερ Σίτι, έχει το πλεονέκτημα και απλώς θα προσπαθήσει να διαχειριστεί το υπέρ της αποτέλεσμα.

Στο άλλο ζευγάρι, η Παρί Σεν Ζερμέν μετά την επιβλητική της νίκη στην Γερμανία με 4-0 κόντρα στην Μπάγερ Λεβερκούζεν, είναι το ακλόνητο φαβορί, αφού το σκορ του πρώτου αγώνα δύσκολα ανατρέπεται, με τους Παριζιάνους να έχουν την ευκαιρία στην συγκεκριμένη αναμέτρηση να κάνουν συντήρηση των δυνάμεων τους.

Πάμε να δούμε όλα τα τελευταία αγωνιστικά νέα από τους τέσσερις μονομάχους.

Μπαρτσελόνα-Μάντσεστερ Σίτι (2-0)

Ακόμα ένα ραντεβού με τα προημιτελικά του Champions League θα δώσει η Μπαρτσελόνα, η οποία δίνει το «παρών» συνεχόμενα από το 2008. Το 2-0 του πρώτου αγώνα κόντρα στην Σίτι, σαφώς και τις δίνει προβάδισμα πρόκρισης, παρότι το τελευταίο διάστημα δεν βρίσκεται και στην καλύτερη αγωνιστική κατάσταση.

Στο αγωνιστικό μέρος ο τεχνικός των Ισπανών Χεράρδο Μαρτίνο μπορεί να υπολογίζει και πάλι στον  Αντρές Ινιέστα, αφού στο τελευταίο παιχνίδι δεν αγωνίστηκε εξαιτίας της αποβολής της γυναίκας τους.

Στον αντίποδα, οι «πολίτες» αποκλείστηκαν στα προημιτελικά του Κυπέλλου χάνοντας από τη Γουίγκαν στο Μάντσεστερ. Εκτός πλάνων είναι ο τιμωρημένος Ντεμικέλις, ενώ ο Μανουέλ Πελεγκρίνι δεν θα βρίσκεται στον πάγκο λόγω τιμωρίας.

Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Γάλλος Στεφάν Λανουά.

Παρί Σεν Ζερμέν-Λεβερκούζεν (4-0)

Το 4-0 του πρώτου αγώνα δεν αφήνει περιθώρια αμφισβήτησης για το ποια είναι η καλύτερη ομάδα. Η Παρί Σεν Ζερμέν έκανε επίδειξη δύναμης στην αναμέτρηση του Λεβερκούζεν και σφράγισε την πρόκριση της για την επόμενη φάση.

Στα αγωνιστικά ο Λοράν Μπλαν δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα Στον αντίποδα οι «ασπιρίνες» μετά το 1-1 στο Ανόβερο συμπλήρωσαν τέσσερα ματς χωρίς νίκη στην Bundesliga κι έχουν υποχωρήσει στην τέταρτη θέση. Ο Σάμι Χίπια δεν υπολογίζει στον τιμωρημένο Σπάχιτς και τους τραυματίες Χέγκελερ και Κρούζε.

Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Κροάτης Ιβάν Μπέμπεκ.

Σχολιασμος