Ο Σάκης Τσιώλης παρουσίασε το βιβλίο του στα Γιάννινα (video+photos)

02.05.2022 Αναγνώστηκε 1427 φορές

Στα Γιάννινα βρέθηκε την Παρασκευή 29 Απριλίου ο Σάκης Τσιώλης και μαζί με τον γιό του Βαγγέλη παρουσίασαν το βιβλίο τους “Επίλυση Αγωνιστικών Προβλημάτων”.

Ο Σάκης Τσιώλης παρουσίασε το βιβλίο του στα Γιάννινα (video+photos)
Καλύβας
Χρήστος Καλύβας

Η παρουσίαση έγινε στο Wellness League και το βιβλίο προλόγισε ο δημοσιογράφος Παναγιώτης Τσόγκας.

Το βιβλίο αποτελείται από 3 ενότητες:

Η πρώτη ονομάζεται «Ολική προσέγγιση προπονητικής» και θέτει τις βασικές αρχές μέσα στα οποίες πρέπει να δομείται μία προπονητική μονάδα και η προπόνηση μιας ποδοσφαιρικής ομάδας.

Στη δεύτερη ενότητα με τίτλο «Προβλήματα και λύσεις» αναλύονται και παρουσιάζονται ολόκληρες προπονητικές μονάδες βασισμένες σε προβλήματα που είχαμε διαπιστώσει μέσα από τα παιχνίδια.

Στην τρίτη ενότητα παρατίθεται ένα χρηστικό ασκησιολόγιο για τον εμπλουτισμό της προπόνησης.

Στην συνέχεια τον λόγο πήραν οι δύο συγγραφείς βιβλίου Βαγγέλης και Σάκης Τσιώλης οι οποίοι έδωσαν από την πλευρά τους το δικό τους στίγμα για τα όσα αναφέρονται μέσα σε αυτό το βιβλίο.

Ο Σάκης Τσιώλης στις δηλώσεις του στο PASsports.gr τόνισε ότι το βιβλίο είναι ένα απόσταγμα από 700 παιχνίδια στην προπονητική του καριέρα και προβλήματα που βγάζει κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, τα οποία καταγράφονται μέσε σε αυτό το βιβλίο με τον Βαγγέλη Τσιώλη να έχει επιμεληθεί την καταγραφή τους.

Ο κ. Τσιώλης ερωτηθείς για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι Έλληνες προπονητές και το ότι λείπει το ελληνικό στοιχείο από τους πάγκους των ομάδων είπε «Η ίδια η Ομοσπονδία δεν αγκαλιάζει τον Έλληνα προπονητή παρότι οι σπουδές είναι ίδιες με τους ξένους. Όσο για τις ομάδες εμπιστεύονται του ξένους είτε λόγω των μάνατζερ, είτε για δικούς τους λόγους».

Ο Έλληνας τεχνικός μίλησε και για τον ΠΑΣ Γιάννινα λέγοντας ότι «είναι πολύ καλή και ευχάριστη η εικόνα που έβγαλε και φέτος ο ΠΑΣ και έχει πολύ ελληνικό στοιχείο. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον προπονητή αλλά και στον κ. Χριστοβασίλη που φαίνεται ότι οδηγεί καλά την ομάδα, σταθερά και σε ανοδική πορεία »

Φωτορεπορταζ

Σχολιασμος