«Στην Περιφερειακή σκότωσαν τον Γιωργάκη μας» (video)

09.06.2021 Αναγνώστηκε 2128 φορές

Ένα νέο παλικάρι 30 χρονών χάθηκε την περασμένη Παρασκευή στην Περιφερειακή Οδό των Ιωαννίνων την ώρα που οδηγούσε το μηχανάκι του από την εγκληματική απροσεξία ενός οδηγού αυτοκινήτου.

«Στην Περιφερειακή σκότωσαν τον Γιωργάκη μας» (video)

Σήμερα οι δικοί του άνθρωποι, οι φίλοι του, παρά τον αβάσταχτο πόνο τους, συγκεντρώθηκαν στο σημείο όπου άφησε την τελευταία του πνοή ο Γιώργος προκειμένου να εκφράσουν την βουβή διαμαρτυρία τους για το συγκεκριμένο σημείο-καρμανιόλα, ώστε να μην χαθούν και άλλα παιδιά.

Με ένα συγκινητικό πανό η οικογένεια εξέφρασε τον πόνο της για τον άδικο χαμό του Γιώργου: «Στην Περιφερειακή σκότωσαν τον Γιωργάκη μας, τον γιό μας, τον αδελφό μας, τον άντρα μας, τον φίλο μας. Τα πιο λαμπερά μάτια του κόσμου όλου έκλεισαν για πάντα τόσο άδικα. ΚΑΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ, ΑΔΕΡΦΕ ΜΟΥ, ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ, ΦΙΛΕ ΜΟΥ».

Ο αδικοχαμένος Γιώργος ήταν ένθερμος φίλος του ΠΑΣ Γιάννινα με αρκετές παρουσίες τόσο στα εντός όσο και στα εκτός έδρα παιχνίδια. Στο σημείο βρέθηκαν κι αρκετοί οπαδοί του ΠΑΣ Γιάννινα εκ μέρους του Σ.Φ ΠΑΣ Γιάννινα, ο οποίος εξέδωσε και σχετική ανακοίνωση νωρίτερα. Πανό για τις ευθύνες που υπάρχουν ώστε να μπουν κάποια πράγματα στη σωστή κατεύθυνση ανάρτησε στο σημείο του ατυχήματος το group των Antinazi ΠΑΣ Γιάννινα και το οποίο ανέγραψε: «ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΣΑΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ».

Λευκά τριαντάφυλλα άφησαν πολλοί φίλοι και γνωστοί στο σημείο του ατυχήματος, ενώ στη συνέχεια μοιράστηκαν στους διερχόμενους οδηγούς τρικάκια που έγραφαν «20 χρόνια περιφερειακή οδός…το έργο συνεχίζεται. Δεν μας περισσεύει κανείς».

Λίγο πιο πέρα μερικά συντρίμμια από τη μηχανή του αδικοχαμένου Γιώργου θύμιζαν σε όλους το φοβερό τροχαίο που είχε συμβεί.

Ακολούθως όλοι μαζί έκλεισαν συμβολικά για πέντε λεπτά τα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

Το PASsports.gr εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του αδικοχαμένου Γιώργου, δύναμη και κουράγιο στον πόνο τους.

Ευχόμαστε αυτοί που έχουν το γενικό πρόσταγμα για να διορθώσουν κάποια πράγματα στην Περιφερειακή Oδό να το κάνουν άμεσα για να μη θρηνήσουμε και άλλα θύματα.


ΧΡ.ΚΑΛΥΒΑΣ

Σχολιασμος