ΠΑΣ μπορείς, μπορείς να προκριθείς

02.03.2021 Αναγνώστηκε 1155 φορές

Αντιμέτωπος με την μεγαλύτερη πρόκληση της φετινής χρονιάς θα τεθεί αύριο (3/3-20:00) ο ΠΑΣ Γιάννινα καθώς θα αντιμετωπίσει στο γήπεδο «Απόστολος Νικολαΐδης» τον Παναθηναϊκό με στόχο να κρατήσει το προβάδισμα του πρώτου αγώνα και να πάρει την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.

ΠΑΣ μπορείς, μπορείς να προκριθείς
Καλύβας
Χρήστος Καλύβας

Ο ΠΑΣ δεν έχει να φοβηθεί τίποτα και πλέον είναι μια ώριμη ομάδα. Οι Γιαννιώτες πρέπει να παίξουν τη μπάλα τους, να δείξουν σε ένα ακόμη παιχνίδι ότι μόνο σύμπτωση δεν είναι το καλό ποδόσφαιρο που παίζουν και ότι δεν είναι τυχαίο το σύνολο που έχει φτιάξει ο Αργύρης Γιαννίκης.

Το άγχος θα είναι στην πλευρά του Παναθηναϊκού του οποίου τόσο οι δημοσιογράφοι που ασχολούνται με το ρεπορτάζ της ομάδας, όσο και οι οπαδοί του έχουν «βαφτίσει» τον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα παιχνίδι της χρονιάς και ενδεχόμενος αποκλεισμός θα σημάνει πολλά μα πολλά λαϊκά δικαστήρια.

Το 2-1 του πρώτου αγώνα μπορεί να μην δίνει ασφάλεια στη γιαννιώτικη ομάδα δεν παύει όμως να είναι και ένα «πονηρό» σκορ. Ο Αργύρης Γιαννίκης και οι ποδοσφαιριστές του έχουν αποδείξει ότι με τις λεγόμενες «μεγάλες» ομάδες δείχνουν τον καλύτερο τους εαυτό και πιστεύω ότι θα έχουν τις ευκαιρίες να σκοράρουν και στην Λεωφόρο. Ο ΠΑΣ πρέπει να παίξει με πάθος, με θέληση, με δύναμη (έχω την αίσθηση ότι θα πάει αρκετά σε αυτόν τον τομέα το παιχνίδι), με συγκέντρωση στο αγωνιστικό του πλάνο ακόμη και αν δεχθεί πρώτος γκολ. Δεν πρέπει να επικρατήσει ταραχή και πανικός αν πετύχει πρώτος γκολ ο Παναθηναϊκός γιατί εκεί θα έχει χαθεί το παιχνίδι.

Με αυτά που έχουμε δει από την ομάδα του Λάζλο Μπόλονι δεν είναι η ομάδα φόβητρο αλλά δεν παύει να είναι μια ομάδα με «βαριά» φανέλα με τους παίκτες της να θέλουν τη διάκριση και την κατάκτηση του Κυπέλλου.

Για εμάς τους Γιαννιώτες μια πρόκριση επί του Παναθηναϊκού και η συμμετοχή μας στα ημιτελικά του Κυπέλλου, πόσο μάλλον αν έρθει και μια πρόκριση στον τελικό είναι πράγματα που ονειρευόμαστε και γιατί όχι να γίνουν πραγματικότητα.

Εδώ είναι η πρόκληση στους ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ Γιάννινα και στον προπονητή Αργύρη Γιαννίκη. Να κοιτάξουν στα μάτια τον αντίπαλο τους δεν έχουν να φοβηθούν τίποτα και να παίξουν απελευθερωμένα, να το δώσουν όλα και αν αποκλειστούν τουλάχιστον να φύγουν από το θεσμό με το κεφάλι ψηλά.

Οι φίλαθλοι έχουν εκτιμήσει την προσπάθεια τεχνικού επιτελείου και ποδοσφαιριστών και δεν θα κριθούν από το αποτέλεσμα του αυριανού αγώνα στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας.

Δώστε τα όλα και κάντε μας τα όνειρα πραγματικότητα…

ΠΑΣ μπορείς, μπορείς να προκριθείς…

ΥΓ. Ο πρόεδρος του ΠΑΣ Γιάννινα Γιώργος Χριστοβασίλης πιστώνεται ότι έκανε τα πάντα τόσο για να γίνει το πρώτο παιχνίδι του Κυπέλλου στα Γιάννινα (εκεί αν και υπήρχε η ηθική δικαίωση το ματς έγινε στο Αγρίνιο), ωστόσο πέτυχε μια μικρή νίκη με το να γίνει δεκτό το αίτημα του για ορισμό ξένου διαιτητή στη ρεβάνς.

ΧΡ.ΚΑΛΥΒΑΣ

Σχολιασμος