Σε lockdown και στο επίπεδο 4 τα Ιωάννινα

27.10.2020 Αναγνώστηκε 973 φορές

Η κατάσταση είναι ιδιαίτερα κρίσιμη στην Περιφερειακή Ενότητα Ιωαννίνων και με μεγάλη καθυστέρηση σήμερα η Πολιτική Προστασία και o ΕΟΔΥ αποφάσισαν να μπουν τα Ιωάννινα στο Επίπεδο 4 και στο κόκκινο χρώμα του υγειονομικού χάρτη από μεθαύριο Πέμπτη 29 Οκτωβρίου.

Σε lockdown και στο επίπεδο 4 τα Ιωάννινα

Το χρονικό ενός αναμενόμενου lockdown ζουν πλέον τα Γιάννινα καθώς ολόκληρος ο Νομός Ιωαννίνων μπαίνει στο επίπεδο 4 και το κόκκινο και πλέον θεωρείται περιοχή αυξημένου κινδύνου. Παρά το γεγονός ότι σήμερα ανακοινώθηκαν 21 νέα επιβεβαιωμένα κρούσματα στα Ιωάννινα, αποτελεί κοινό μυστικό ότι η περιοχή είναι ιδιαίτερα επιβαρυμένη και θα έπρεπε οι αποφάσεις των αρμοδίων να είναι παρθεί πολύ νωρίτερα.

Πρακτικά η είσοδος των Ιωαννίνων στο επίπεδο 4 του υγειονομικού χάρτη σημαίνει πλήρης αναστολή σε όλες τις συναθροίσεις, πλήρης αναστολή κάθε αθλητικής δραστηριότητας, κλείσιμο σε όλους τους κινηματογράφους, τα κέντρα διασκέδασης, όλα τα εστιατόρια και τα καφέ-μπαρ, τα οποία θα λειτουργούν πλέον μόνο για take away και delivery.

Στο αθλητικό κομμάτι, όπως είχε ανακοινώσει και η ίδια η ΕΠΣΗΠ, η άνοδος των Ιωαννίνων στο 4 σημαίνει ότι δεν θα γίνουν οι αγώνες των ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων, τουλάχιστον για όσο χρονικό διάστημα η περιοχή θα θεωρείται αυξημένου κινδύνου. 

Το παιχνίδι της Θύελλας Κατσικά με τον ΟΦΑΜ Κέρκυρας θα αναβληθεί, ενώ κατά πάσα πιθανότητα για πλήρη αναβολή πάει και ολόκληρη η 3η αγωνιστική του 5ου ομίλου της Γ Εθνικής.



Σχολιασμος