- ΠΑΣ Γιάννινα
- Super League
- Super League 2
- Γ Εθνική
- Ερασιτεχνικό
- Άλλα Σπορ
- Γενικά
- Βαθμολογίες
- Στήλες
- Ποιοι Είμαστε
- Διαφήμιση
- Όροι Χρήσης
- Επικοινωνία
Η Ελλάδα ντούμπλαρε τις νίκες της στο Παγκόσμιο Κύπελλο, καθώς ξεπέρασε το «εμπόδιο» των Φιλιππίνων, ενώ νέες νίκες πέτυχαν επίσης η Κροατία, η Ισπανία, οι ΗΠΑ και η Βραζιλία.
Δείτε ΠερισσότεραΜε την 6η θέση που κατέκτησε η τετράκωπος άνευ των ανδρών στον τελικό του Σαββάτου ολοκληρώθηκε για τα ελληνικά κουπιά το Παγκόσμιο πρωτάθλημα Ανδρών- Γυναικών στο Άμστερνταμ.
Δείτε ΠερισσότεραΗ Εθνική μπήκε με το «δεξί» στο Παγκόσμιο Κύπελλο και πλέον στρέφει την προσοχή της στο παιχνίδι (31/8, 21:00) με τις Φιλιππίνες,.
Δείτε ΠερισσότεραΤα ψέμματα τελείωσαν και πλέον είναι ώρα για δράση! Πρώτο τζάμπολ σήμερα (30/08) στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ισπανίας, με φαβορί και αουτσάιντερ να μπαίνουν στη… μάχη!
Δείτε ΠερισσότεραΣυνεχίζονται οι αφίξεις εν όψει του Πρωταθλήματος Ευρώπης και Αφρικής 35+ ετών θαλασσίου σκι.
Δείτε ΠερισσότεραΜετά από μια συναρπαστική κούρσα, και η ελληνική τετράκωπος άνευ πηδαλιούχου των ανδρών προκρίθηκε στον μεγάλο τελικό του Παγκοσμίου πρωταθλήματος κωπηλασίας που διεξάγεται στο Άμστερνταμ.
Δείτε ΠερισσότεραΤους αθλητές του που πέρασαν στα ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα της χώρας, συνεχάρη η ομάδα μπάσκετ του ΑΓΣΙ, με ανακοίνωση που εξέδωσε νωρίτερα το απόγευμα.
Δείτε ΠερισσότεραΑνακοινώθηκε από την ΕΟΚ το πρόγραμμα της Α' Φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας.
Δείτε ΠερισσότεραΑγώνες για την επιλογή της ομάδας που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Κωπηλασίας θα διεξάγει η Ελληνική Ομοσπονδία (ΕΚΟΦΝΣ) το ερχόμενο Σάββατο στην λίμνη της Καστοριάς.
Δείτε ΠερισσότεραΣυνέντευξη Τύπου εν όψει της έναρξης του Πρωταθλήματος Ευρώπης & Αφρικής θαλασσίου σκι 35+ ετών θα παραχωρήσει την ερχόμενη Δευτέρα (1/9), στις 3 μ.μ., σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στο κανάλι Αμ...
Δείτε ΠερισσότεραPASsports - Το διαβατήριο στα σπορ, Copyright © 2026, All rights reserved.