Έκλεισε νικηφόρα την χρονιά, Κατσικά-Αστέρας Σταυρού 3-0 (video)

28.04.2024 Αναγνώστηκε 1578 φορές #Eρασιτεχνικό Ποδόσφαιρο

Με νίκη ολοκλήρωσε τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις στην Γ΄ Εθνική η Θύελλα Κατσικάς, η οποία επικράτησε για την 34η και τελευταία αγωνιστική με 3-0 του Αστέρα Σταυρού και έφτασε τους 48 βαθμούς, μόλις δύο βαθμούς από την ζώνη της σωτηρίας.

Οι παίκτες του Νίκου Γκούρα πήραν αυτό που ήθελαν από το συγκεκριμένο παιχνίδι και μπροστά στους πιστούς φίλους της ομάδας, που παρά τον υποβιβασμό ήταν και πάλι στο πλευρό της ομάδας.

Αγωνιστικά, η Θύελλα κατάφερε να ανοίξει νωρίς το σκορ, ενώ εκτός των τριών τερμάτων, είχε και τέσσερα δοκάρια.

Έκλεισε νικηφόρα την χρονιά, Κατσικά-Αστέρας Σταυρού 3-0 (video)
Σιώλου
Αγγελική Σιώλου

Στο 4΄ η πρώτη καλή στιγμή του αγώνα, με τους φιλοξενούμενους να έχουν ευκαιρία με τον Φράγκο, το σουτ του οποίου χτύπησε στο κάθετο δοκάρι και στην συνέχεια μπλόκαρε ο Θεμελής.

Στο 9΄ σέντρα σουτ του Φίλιου δεν ανησύχησε τον Μαγκλάρα, ο οποίος μπλόκαρε την μπάλα.

Νωρίς και μόλις στο 12΄ η Θύελλα άνοιξε το σκορ, όταν από χτύπημα φάουλ του Εμβραΐζογλου, έξυπνα πάσαρε στον Φίλιο και εκείνος με ωραίο πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0. 

Ο  Εμβραΐζογλου στο 14΄ δημιούργησε νέα ευκαιρία για την Κατσικά, όταν  πάσαρε ωραία στον Ρίζο κι εκείνος με σουτ έστειλε την μπάλα ψηλά άουτ.

Στο 17΄ σουτ του Αντωνόπουλου, μπλόκαρε πέφτοντας ο Θεμελής.

Στο 19΄ ωραία ενέργεια του Φίλιου, ο οποίος μπήκε στην περιοχή, στέλνοντας την μπάλα πάνω στον αντίπαλο τερματοφύλακα.

Στο 23΄ εκτέλεση κόρνερ του Λάππα απομάκρυνε με το ένα χέρι ο Θεμελής,

ενώ στην συνέχεια το σουτ του Τουρμούσογλου για την Θύελλα απέκρουσε ο Μαγκλάρας.

Στο 30΄ σε λάθος έξοδο του Θεμελή ο Αλεξίου σε κενή εστία δεν κατάφερε να νικήσει τον Βασιλάκη, ο οποίος απομάκρυνε τον κίνδυνο, ενώ στην επαναφορά το σουτ του Αντωνόπουλου πέρασε άουτ.

Στην συνέχεια και σε φάση διαρκείας για την Κατσικά, το σουτ του Τουρμούσογλου στο 32΄ «σταμάτησε» στην συμβολή των δοκαριών, στην επαναφορά της μπάλας ο Σκανδάλης έκανε νέο σουτ που εκείνο «σταμάτησε» στο κάθετο δοκάρι και στην συνέχεια ο Παππάς έστειλε την μπάλα άουτ.

Στο 35΄ ήρθε και το δεύτερο τέρμα για την Θύελλα, με τον Παππά να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα από κοντά, έπειτα από λάθος του αντίπαλου τερματοφύλακα. 

Στο 35΄ευκαιρία για τον Αστέρα,  σέντρα του Μαργαρίτη και κεφαλιά του Αλεξίου την οποία μπλόκαρε ο Θεμελής.

Στην ανάπαυλα του ημιχρόνου, ο προπονητής της Θύελλας Κατσικάς, Νίκος Γκούρας, οδηγήθηκε προς τους οπαδούς της ομάδας, οι οποίοι τον αγκάλιασαν δείχνοντας την στήριξή τους στο πρόσωπό του.

Στην επανάληψη ο Σταυρός ανέβασε λίγο τον ρυθμό χωρίς ωστόσο να καταφέρει κάτι, με την Θύελλα να πετυχαίνει ακόμη ένα τέρμα.

Στο 46΄ σουτ του Μανιώτη κατέληξε άουτ.

Στο 57΄ πάσα του Σκανδάλη στον Φίλιο, σουτ του τελευταίου καταλήγει ελάχιστα πιο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Στο 58΄ φάουλ του Ροντρίγκες μπλόκαρε ο Θεμελής, ενώ στην συνέχεια ωραία ενέργεια του Εμβραΐζογλου που μπήκε στην περιοχή και επιχείρησε το σουτ με την μπάλα να καταλήγει άουτ.

Στο 72΄ ο Τουρμούσογλου από κοντά, σκοράρει για το 3-0 και διαμορφώνει το τελικό αποτέλεσμα από ασίστ του Παππα.

Η  Θύελλα δεν σταμάτησε την πίεση και στο 74΄ είχε ακόμη ένα δοκάρι με τον Μάριο Μπλέτσα ο οποίος με σουτ στην κίνηση τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι .

Τελευταία ευκαιρία στο ματς και πάλι για τους γηπεδούχους, με τον Φίλιο να στέλνει την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι του Μαγκλάρα.

Στο τέλος της αναμέτρησης όπως σε κάθε παιχνίδι, σύσσωμη η ομάδα οδηγήθηκε μπροστά στους φιλάθλους.

 Διαιτησία: Φίτσας (Ζιώγας-Στρακαντούνιας) Συνδέσμου Πρέβεζας/Λευκάδας

Θύελλα Κατσικάς (Νίκος Γκούρας): Θεμελής, Εμβραΐζογλου, Φίλιος, Πάκος, Βασιλάκης (62΄ Πετρίδης), Πότσης, Σκανδάλης (80΄Ράπτης), Ρίζος (67΄Μπλέτσας Μ.), Παππάς, Κωσταμένας (67΄ Πολυχρόνης), Τουρμούσογλου (80΄Λέκκας).

Αστέρας Σταυρού (Βαγγέλης Λέντας): Μαγκλάρας, Μαλισσόβας, Μόσχος, Μανιώτης (71΄Σκουράς), Λάππας (41΄ Ροντρίγκες), Παρλαντζάς (62΄ Κουδούνας), Αυγουστάτος (62΄ Κακκαβάς), Αντωνόπουλος, Μαργαρίτης, Αλεξίου (71΄Παλιάκος), Φράγκος.

 

 

 

Σχολιασμος