Ο Κουμπαράκης διαιτητής στο ΠΑΣ Γιάννινα - Βόλος

09.05.2024 Αναγνώστηκε 673 φορές #ΠΑΣ Γιάννινα

Ο Στέφανος Κουμπαράκης από τις Κυκλάδες και συγκεκριμένα τη Σύρο ορίστηκε από την ΚΕΔ / ΕΠΟ και θα είναι ο διαιτητής της αναμέτρησης (11/05, 20:00) του ΠΑΣ Γιάννινα με τον Βόλο στο Ζωσιμάδες για την 7η και τελευταία αγωνιστική των Play Out της Super League. 

Ο Κουμπαράκης διαιτητής στο ΠΑΣ Γιάννινα - Βόλος

Ο Κουμπαράκης είχε σφυρίξει στις 30 Μαρτίου και τον αγώνα του ΠΑΣ Γιάννινα με τον Παναιτωλικό που είχε λήξει ισόπαλος 1-1, ενώ φέτος δεν είχε διευθύνει παιχνίδι των Γιαννιωτών στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος.  

Βοηθοί του Κουμπαράκη θα είναι ο Θανάσης Δέλλιος από την Πέλλα και ο Σπήλιος Οικονόμου από την ΕΠΣ Αχαΐας, ενώ τέταρτος ορίστηκε ο Σταύρος Τσιμεντερίδης από την Κοζάνη. Διαιτητής VAR θα είναι ο Χρήστος Βεργέτης από την Αρκαδία και AVAR ο Ιορδάνης Απτόσογλου από την ΕΠΣ Αθηνών. Τέλος, παρατηρητής διαιτησίας ορίστηκε ο Δαμιανός Ευθυμιάδης από την Αθήνα.

Να σημειωθεί ότι στην 7η αγωνιστική των Play Out δεν θα υπάρχουν στα άλλα παιχνίδια Γιαννιώτες ρέφερι με εξαίρεση τον Κωσταντίνο Λιόντο που ορίστηκε δεύτερος βοηθός στον αγώνα Πανσερραϊκός - Κηφισιά. 

 

Σχολιασμος