Το τρίτο ημίχρονο του Τρίκαλα-Θύελλα Κατσικάς

24.04.2024 Αναγνώστηκε 975 φορές #Eρασιτεχνικό Ποδόσφαιρο

Δείτε τις δηλώσεις του προπονητή των Τρικάλων, Βαγγέλη Μπρισίμη, του προπονητή της Θύελλας Κατσικάς, Νίκου Γκούρα και του αρχηγού του ΑΟΤ Νίκου Σκόνδρα μετά το τέλος της μεταξύ τους αναμέτρησης και την επικράτηση-παραμονή των Τρικάλων με 2-0.

Το τρίτο ημίχρονο του Τρίκαλα-Θύελλα Κατσικάς
Σιώλου
Αγγελική Σιώλου

Ο προπονητής της Θύελλας Κατσικάς, αρκετά συγκινημένος δήλωσε πως είναι υπερήφανος για τους παίκτες του, αναφέρθηκε στον έντιμο αγώνα που κατέβαλε η ομάδα του στο σύνολο της αγωνιστικής περιόδου, ενώ σχολίασε την απόφαση να μην ταξιδέψουν φίλαθλοι της  Θύελλας στα Τρίκαλα.

Δείτε το video:

Ο προπονητής των Τρικάλων ανέφερε πως για τον ΑΟΤ ήταν το πιο κρίσιμο παιχνίδι της χρονιάς, σχολίασε πως  η ομάδα του ήταν τυχερή, καθώς στην πρώτη φάση του παιχνιδιού κατάφεραν να προηγηθούν, αναφέρθηκε στην στήριξη του κόσμου, σχολίασε και την ομάδα της Κατσικάς κάνοντας λόγο για μια πολύ καλή ομάδα, ενώ δεν έκρυψε την έκπληξη του για την χαμηλή βαθμολογία της Θύελλας.

Δείτε το video:

Ο αρχηγός του ΑΟΤ, Νίκος Σκόνδρας έδωσε τα συγχαρητήρια του στην ομάδα της Κατσικάς, αναφέρθηκε στο νεανικό σύνολο που έχει η Θύελλα, δήλωσε πολύ χαρούμενος που η ομάδα του πλησιάζει στον στόχο της, ενώ αναφέρθηκε κι εκείνος στον κόσμο της ομάδας, ο οποίος βρίσκεται στο πλευρό τους όλη την χρονιά.

Δείτε το video:

 

 

Σχολιασμος