LIVE (ΤΕΛΙΚΟ) Θύελλα Κατσικάς-Αστέρας Σταυρού 3-0

28.04.2024 Αναγνώστηκε 2299 φορές #Eρασιτεχνικό Ποδόσφαιρο

Παρακολουθήστε ζωντανά από το Δημοτικό γήπεδο Κατσικάς την αναμέτρηση της Θύελλας Κατσικάς με τον Αστέρα Σταυρού Λιανοκλαδίου, σε περιγραφή και σχολιασμό της Αγγελικής Σιώλου για την 34η και τελευταία αγωνιστική της Γ΄ Εθνικής και του β΄ ομίλου.

LIVE (ΤΕΛΙΚΟ) Θύελλα Κατσικάς-Αστέρας Σταυρού 3-0
Σιώλου
Αγγελική Σιώλου
  • Με νίκη θέλει να κλείσει την χρονιά μπροστά στον κόσμο της η Θύελλα Κατσικάς, μετά την ήττα από τα Τρίκαλα και την επιστροφή της στο Ερασιτεχνικό.
  • Αδιάφορο βαθμολογικά και για τις δύο ομάδες το συγκεκριμένο παιχνίδι.
  • Διαιτητής της αναμέτρησης έχει οριστεί ο Γεώργιος Φίτσας με βοηθούς τους Αλέξανδρο Ζιώγα και Νικόλαο Στρακαντούνια, όλοι από τον Σύνδεσμο Πρέβεζας/Λευκάδας.

Οι συνθέσεις:

Θύελλα Κατσικάς (Νίκος Γκούρας): Θεμελής, Εμβραΐζογλου, Φίλιος, Πάκος, Βασιλάκης, Πότσης, Σκανδάλης, Ρίζος, Παππάς, Κωσταμένας, Τουρμούσογλου.

Στον πάγκο βρίσκονται οι: Πολυχρόνης, Ντόντης, Μπλέτσας Μ., Παππάς Δ., Ράπτης, Μπλέτσας Β., Καμπούρης, Πετρίδης, Λέκκας.

Αστέρας Σταυρού (Βαγγέλης Λέντας): Μαγκλάρας, Μαλισσόβας, Μόσχος, Μανιώτης, Λάππας, Παρλαντζάς, Αυγουστάτος, Αντωνόπουλος, Μαργαρίτης, Αλεξίου, Φράγκος.

Στον πάγκο βρίσκονται οι: Τάσιος, Ροντρίγκες, Κακκαβάς, Δρόσος, Κουδούνας, Τσάμης, Σκουράς, Πανουργιάς, Παλιάκος.

Έναρξη του παιχνιδιού

Στο 4΄ η πρώτη καλή στιγμή του αγώνα, με τους φιλοξενούμενους να έχουν ευκαιρία με τον Φράγκο, το σουτ του οποίου χτύπησε στο κάθετο δοκάρι και στην συνέχεια μπλόκαρε ο Θεμελής.

Στο 9΄ σέντρα σουτ του Φίλιου δεν ανησύχησε τον Μαγκλάρα, ο οποίος μπλόκαρε την μπάλα.

ΓΚΟΟΟΟΟΟΛ για την Κατσικά στο 12΄, όταν από χτύπημα φάουλ του Εμβραΐζογλου, έξυπνα πάσαρε στον Φίλιο και εκείνος με σουτ την έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0. ΚΑΤΣΙΚΑ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΣΤΑΥΡΟΥ 1-0

Στο 14΄ ο Εμβραΐζογλου πάσαρε στον Ρίζο, εκείνος με σουτ έστειλε την μπάλα ψηλά άουτ.

Στο 17΄ σουτ του Αντωνόπουλου, μπλόκαρε πέφτοντας ο Θεμελής.

Στο 19΄ ωραία ενέργεια του Φίλιου, ο οποίος μπήκε στην περιοχή, στέλνοντας την μπάλα πάνω στον αντίπαλο τερματοφύλακα.

Στο 23΄ εκτέλεση κόρνερ του Λάππα απομάκρυνε με το ένα χέρι ο Θεμελής, ενώ στην συνέχεια το σουτ του Τουρμούσογλου για την Θύελλα απέκρουσε ο Μαγκλάρας.

Στο 30΄ σε λάθος έξοδο του Θεμελή ο Αλεξίου σε κενή εστία δεν κατάφερε να νικήσει τον Βασιλάκη, ο οποίος απομάκρυνε τον κίνδυνο.

Στην συνέχεια και σε φάση διαρκείας για την Κατσικά, το σουτ του Τουρμούσογλου στο 32΄ σταμάτησε στην συμβολή των δοκαριών, στην επαναφορά της μπάλας ο Σκανδάλης έκανε το σουτ που σταμάτησε στο κάθετο δοκάρι και στην συνέχεια ο Παππάς έστειλε την μπάλα άουτ.

Στο 33΄ ακυρωθέν γκολ για τον Αστέρα Σταυρού.

ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΛ στο 35΄ για την Κατσικά, με τον Παππά να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα από κοντά, έπειτα από λάθος του αντίπαλου τερματοφύλακα. ΚΑΤΣΙΚΑ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΣΤΑΥΡΟΥ 2-0

Στο 35΄ευκαιρία για τον Αστέρα,  σέντρα του Μαργαρίτη και κεφαλιά του Αλεξίου την οποία μπλόκαρε ο Θεμελής

Στο 41΄ πρώτη αναγκαστική αλλαγή για τον Αστέρα, με τον Λάππα να αποχωρεί από τον αγωνιστικό χώρο και στην θέση του να περνά ο Ροντρίγκες.

Έναρξη του δευτέρου μέρους

Στο 46΄ σουτ του Μανιώτη άουτ.

Στο 57΄ πάσα του Σκανδάλη στον Φίλιο, σουτ του τελευταίου καταλήγει άουτ.

Στο 58΄ φάουλ του Ροντρίγκες μπλόκαρε ο Θεμελής, ενώ στην συνέχεια ωραία του Εμβραΐζογλου κατέληξε άουτ.

Στο 62΄ αλλαγή για την Κατσικά βγαίνει ο Βασιλάκης και μπαίνει ο Πετρίδης.

Διπλή αλλαγή για τον τον Αστέρα βγαίνουν οι Παρλαντζάς και Αυγουστάτος και μπαίνουν οι Κουδούνας και Κακκαβάς.

Στο 67΄ μπαίνουν οι Πολυχρόνης και Μπλέτσας και βγαίνουν οι Ρίζος και Κωσταμένας.

Διπλή αλλαγή και τελευταία για τον Αστέρα Σταυρού, με τους Μανιώτη και Αλεξίου να παραχωρούν τις θέσεις τους στους Σκουρά και Παλιάκος.

ΓΚΟΛ για την Κατσικά στο 72΄, η οποία κάνει το 3-0 με τον Τουρμούσογλου από κοντά, από ασίστ του Παππα.

Δοκάρι με τον Μάριο Μπλέτσα στο 74΄.

Σουτ του Σκανδάλη στο 75΄ βρήκε σε σώματα των αμυντικών.

Στο 80΄ τελευταίες αλλαγές και την Θύελλα με τους Σκανδάλη και Τουρμούσογλου να βγαίνουν και τις θέσεις τους να παίρνουν οι Ράπτης και Λέκκας.

Δοκάρι στο 90΄ για την Κατσικά με τον Φίλιο.

Τελικό σφύριγμα από τον διαιτητή Φίτσα και νίκη για την Θύελλα Κατσικάς, η οποία κλείνει αυτή την αγωνιστική χρονιά νικηφόρα.

Οι παίκτες του Νίκου Γκούρα έκαναν αυτό που ήξεραν επικρατώντας του Αστέρα Σταυρού, φτάνοντας τους 48 βαθμούς και αποχαιρετούν την κατηγορία με ψηλά το κεφάλι.

 

Σχολιασμος