Τεράστιο βήμα παραμονής, Σβορώνος-Κατσικά 0-2 (video)

14.04.2024 Αναγνώστηκε 1886 φορές #Eρασιτεχνικό Ποδόσφαιρο

Στο πλαίσιο της 31ης αγωνιστικής, η Θύελλα Κατσικάς πέρασε εύκολα με 0-2, μέσα από μια δύσκολη έδρα, αυτή του Σβορώνου, παίρνοντας συνάμα ένα τεράστιο διπλό για την προσπάθεια παραμονής της στην Γ΄ Εθνική.

Τεράστιο βήμα παραμονής, Σβορώνος-Κατσικά 0-2 (video)
Σιώλου
Αγγελική Σιώλου

 Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς, καθώς η Κατσικά προηγήθηκε πολύ νωρίς και έβαλε τις βάσεις για την πολυπόθητη νίκη.

Μόλις στο 4΄ ο Εμβραΐζογλου εκτέλεσε φάουλ και ο Φίλιος έκανε το κοντρόλ και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 0-1.

Στο 13΄ από εκτέλεση κόρνερ ήρθε η πρώτη απειλή για τον Σβορώνο, με τον Κοντοθανάση από κοντά να προσπαθεί το σουτ και τον Θεμελή να μπλοκάρει με διπλή προσπάθεια.

Στο 21΄ ο αρχηγός των γηπεδούχων, Κυρτέγος εκτέλεσε φάουλ με τον Θεμελή να μπλοκάρει χωρίς δυσκολία την μπάλα.

Σέντρα σουτ του Εμβραΐζογλου  στο 27΄ βρήκε σε κόντρα και κατέληξε κόρνερ.

Στο 31΄ «κλείδωσε» η νίκη για την Θύελλα, όταν από ωραία ενέργεια του Παππά, ο παίκτης της Θύελλας μπήκε στην περιοχή και πλάσαρε ιδανικά για το 0-2.

Στο 39΄ σουτ του Πότση πέρασε άουτ, ενώ στο 43΄ η εκτέλεση φάουλ του Κωσταμένα  από τα πλάγια, πέρασε από όλους και μπλόκαρε ο Κουζάς.

Στο 44΄ βγήκε τετ α τετ ο Σκανδάλης με τον αντίπαλο τερματοφύλακα να αποκρούει, παραμένοντας το 0-2.

Στο δεύτερο μέρος, η Θύελλα έκανε σωστή διαχείριση του σκορ, και η μικρή τόνωση του Σβορώνου δεν κατάφερε να πετύχει κάτι.

Ο Σβορώνος στο 59΄ απείλησε με το σουτ του Δημηνά να μπλοκάρεται από  τον Θεμελή.

Στο 67΄  ήρθε ακόμη μια καλή ευκαιρία για την Κατσικά, με τον Σκανδάλη να εκτελεί φάουλ έξω από την περιοχή, με τον αντίπαλο τερματοφύλακα να αποκρούει εντυπωσιακά

Στο 80΄ ο Σβορώνος απείλησε  με τον Δερμητζόγλου, το σουτ του οποίου πέρασε άουτ δίπλα από το δεύτερο δοκάρι.

Το 0-2 έμεινε μέχρι και την λήξη του παιχνιδιού.

Διαιτησία: Τακίδης (Μποζατζίδης-Τσελεχίδης)

Σβορώνος (Σάκης Θεοδοσιάδης): Κουζάς, Δημητρίου (46΄ Δημηνάς), Κωτσιόπουλος, Χαρτσιάς, Μυστρίδης (68΄ Βούλγαρης), Δερμητζόγλου, Κοντοθανάσης, Ξυδούς (46΄ Λάμπογλου), Κυρτέγος (86΄ Γκούμας), Καραγκούνης, Χατζής (60΄ Τρούμπαλος).

Θύελλα Κατσικάς (Νίκος Γκούρας): Θεμελής, Πετρίδης, Φίλιος, Ντόντης, Βασιλάκης, Πότσης, Σκανδάλης (81΄ Ρίζος), Εμβραΐζογλου (81΄ Πάκος), Παππάς (81΄ Μπέτσας Μ.), Κωσταμένας (73΄ Πολυχρόνης), Τουρμούσογλου (63΄Γούλας).

Σχολιασμος