Σκανδάλης: «Kαταδικασμένη να πρωταγωνιστεί η Θύελλα Κατσικάς» (video)

17.04.2024 Αναγνώστηκε 1167 φορές #Eρασιτεχνικό Ποδόσφαιρο

Ο αρχηγός της Θύελλας Κατσικάς και MVP του τελικού Κυπέλλου της ΕΠΣ Ηπείρου Χρήστος Σκανδάλης τόνισε πως έκαναν χαρούμενο τον κόσμο της ομάδας με την κατάκτηση του Κυπέλλου και πως έχει πάντα έξτρα κίνητρο όταν αγωνίζεται.

Σκανδάλης: «Kαταδικασμένη να πρωταγωνιστεί η Θύελλα Κατσικάς» (video)

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Ήταν ένας στόχος που τον είχαμε θέσει εξ’ αρχής. Η Θύελλα Κατσικάς είναι από τις πιο ιστορικές ομάδες της Ηπείρου πέρα από την παραμονή, είναι καταδικασμένη να πρωταγωνιστεί. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι που κατακτήσαμε τον ένα στόχο, κάναμε τον κόσμο μας χαρούμενο. Δεν είναι απλά ένα χωριό είναι κάτι παραπάνω. Μας στηρίζουν στα εντός και στα εκτός έδρας παιχνίδι. Θα το γιορτάσουμε σήμερα και από αύριο τα κεφάλια μέσα γιατί είναι εξίσου σημαντικός. Να ευχηθώ στη Θύελλα Ελεούσας καλή επιτυχία στα μπαράζ γιατί είναι σημαντικό για τα Γιάννενα να έχουν δυο ομάδες στη Γ’ Εθνική».
Για το ότι βγήκε MVP: «Πάντα έχω ένα έξτρα κίνητρο όταν παίζω, να βοηθάω την ομάδα μου με γκολ, με ενέργεια, έχω τους ανθρώπους που με αγαπάνε, την οικογένειά μου ήθελα να δώσω κάτι παραπάνω, είμαι ευχαριστημένος και συνεχίζουμε».
Για τον ποδοσφαιρικό πολιτισμό ανάμεσα στις δυο ομάδες: «Μη ξεχνάμε ότι είμαστε άνθρωποι, δεν υπάρχει αυτό που γίνεται στα μεγάλα ματς της Α’ Εθνικής που ουσιαστικά παλεύουν. Δεν έχουμε τίποτα να χωρίσουμε τίποτα με τα άλλα παιδιά, να έχουν καλή επιτυχία και να βγαίνουμε από το γήπεδο υγιείς».

Σχολιασμος