Σπουδαίο διπλό για την Κοσμηρά, κοντά στην άνοδο η ΑΕ Γιάννενα

28.04.2024 Αναγνώστηκε 1268 φορές #Eρασιτεχνικό Ποδόσφαιρο

Σπουδαίο διπλό στη προσπάθεια που κάνει να διατηρηθεί στη τρίτη προνομιούχο θέση πήρε η Κοσμηρά (1-3) την Κρανούλα, σε απόσταση αναπνοής παρέμεινε ο Πωγωνάτος (2-0) το Κάστρο, ενώ ένας μόλις βαθμός χωρίζει την ΑΕ Γιάννενα στο να εξασφαλίσει μαθηματικά την άνοδο στην Α' κατηγορία μετά το διπλό στην Ηλιόκαλη (1-7). Οι πρωτοπόροι Αμπελόκηποι κέρδισαν (2-0) τη Ζωοδόχο.

Σπουδαίο διπλό για την Κοσμηρά, κοντά στην άνοδο η ΑΕ Γιάννενα

Μαίνεται η μάχη για την τρίτη θέση με την Κοσμηρά να φεύγει νικήτρια από το γήπεδο της Κρανούλας, τη στιγμή που ο Πωγωνάτος ξεπέρασε το εμπόδιο του Κάστρου στο Δελβινάκι και παρέμεινε στους -2 από την Κοσμηρά, με τους φιλοξενούμενους να έχουν έντονες διαμαρτυρίες από τον διαιτητή της αναμέτρησης, για την απόφαση του να δώσει πέναλτι με καθυστέρηση στο 88΄ και ενώ το ματς ήταν στο 0-0. Από την πλευρά τους, τα Πράμαντα αν και προηγήθηκαν με γκολ του Λιόντου ισοφαρίστηκαν από την Αετορράχη με αποτέλεσμα να είναι πλέον στους -6 από τη τρίτη θέση. 

Ματσάρα έγινε στην Αμφιθέα όπου ο Αστέρας επικράτησε με 5-4 της προτελευταίας Αγίας Μαρίνας, ενώ το Ασβεστοχώρι επικράτησε με 5-2 της ουραγού Πασσαρώνας Ροδοτοπίου.

Τα σημερινά αποτελέσματα της 30ης αγωνιστικής έχουν ως εξής:

Κρανούλα-Κοσμηρά 1-3 
Αμπελόκηποι-Ζωοδόχος 2-0
Ηλιόκαλη-ΑΕ Γιάννενα 1-7 
Ασβεστοχώρι- Ροδοτόπι 5-2
Αμφιθέα-Αγία Μαρίνα 5-4
Πράμαντα- Αετορράχη 1-1
Πωγωνάτος-Κάστρο 2-0

Tα χτεσινά αποτελέσματα

Δαφνούλα-Κληματιά 5-0
Πετσάλι-Ανήλιο 5-3
Τίγρεις-Μουσιωτίτσα 4-2

 

Σχολιασμος