Το τρίτο ημίχρονο του Ελεούσα- Ανέζα (video)

28.04.2024 Αναγνώστηκε 949 φορές #Γ' Εθνική

Δείτε στο παρακάτω βίντεο τις δηλώσεις του προπονητή της Θύελλας Ελεούσας Ανέστη Ζώη και του προπονητή της Ανέζας Άρτας Δημήτρη Σφήκα μετά την αναμέτρηση των δυο ομάδων.

Το τρίτο ημίχρονο του Ελεούσα- Ανέζα (video)
Γιωτίτσας
Νίκος Γιωτίτσας

Ο προπονητής του ΠΑΣ Ανέζα Άρτας Δημήτρης Σφήκας τόνισε ότι η ομάδα του δεν έδειξε σε κάποιο σημείο του αγώνα ότι μπορούσε να πάρει κάτι, εκτός από το πρώτο γκολ που από εκεί και μετά είχε την κυριαρχία η Ελεούσα. Στάθηκε στις απουσίες που είχε η ομάδα του αλλά και στο γήπεδο με πλαστικό χλοοτάπητα αλλά τόνισε ότι αυτό δεν αποτελεί δικαιολογία. Επίσης, είπε πως υπήρχαν πέντε απουσίες και μέχρι και ο τερματοφύλακας τραυματίστηκε στην προθέρμανση.

 Από την πλευρά του, ο Ανέστης Ζώης συνεχάρη τον προπονητή της Ανέζας για την κατάκτηση του πρωταθλήματος στην Άρτα, λέγοντας ότι έκαναν τεράστια προσπάθεια και κανείς δεν το περίμενε. Στόχος είπε είναι η Ελεούσα να παλέψει με όλες τις δυνάμεις για να πάει στη Γ' Εθνική, ότι έγινε το πρώτο βήμα αλλά πρέπει να συνεχίσουν το ίδιο σοβαρά στα επόμενα ματς. Στην ερώτηση αν είναι έτοιμη για τη Γ' είπε πως διαφορετικά δεν θα έφτανε στα μπαράζ και στόχος είναι να φτάσει στη Γ'. Τέλος, είπε πως δεν υπάρχει χρόνος για ξεκούραση, ακολουθεί το ματς στο Αγρίνιο και στόχος είναι ένα θετικό αποτέλεσμα.

Σχολιασμος