Ντάσιος:«Ίσως να άλλαζε η ροή αν δινόταν το πέναλτι» (video)

17.04.2024 Αναγνώστηκε 1278 φορές #Eρασιτεχνικό Ποδόσφαιρο

Ο τεχνικός διευθυντής της Θύελλας Ελεούσας Γιώργος Ντάσιος στάθηκε στη φάση που δεν δόθηκε πέναλτι στην Ελεούσα, τονίζοντας πως ίσως να άλλαζε η ροή του παιχνιδιού και παιζόταν καλύτερο ποδόσφαιρο.

Ντάσιος:«Ίσως να άλλαζε η ροή αν δινόταν το πέναλτι» (video)

Αναλυτικά:

«Ξέραμε πως παίζουμε με μια δύσκολη ομάδα, παίζει στην παραπάνω κατηγορία, έχει καλούς παίκτες, καλά δουλεμένη ομάδα. Ήμασταν το αουτσάιντερ. Θα μείνω στη φάση που δεν μας δόθηκε πέναλτι. Ίσως άλλαζε η ροή και βλέπαμε καλύτερο ποδόσφαιρο. Όταν φτάνεις στο 5-0 χαλαρώνεις και δεν είναι το ματς που θα θέλαμε να δούμε».
Για την αντίδραση της Θύελλας: «Είχαμε και παίκτες που ήθελαν να πάρουν εμπειρίες, βοήθησαν οι αλλαγές από τον πάγκο και είδαμε μια διαφορετική εικόνα της ομάδας, αλλά το παιχνίδι είχε κριθεί. Εμείς κάναμε την προσπάθειά μας όπως οφείλαμε να κάνουμε».

Για το πόσο είναι έτοιμη η Ελεούσα για τα μπαράζ: «Θεωρώ είμαστε έτοιμοι. Έχουμε κάποιους τραυματισμούς, προσπαθούμε τα παιδιά να είναι κοντά μας στις 28 του μήνα, είναι ένα μίνι πρωτάθλημα που όλοι χρειάζονται. Όλοι έχουν τις δουλειές τους και πρέπει να προλάβουν τα παιχνίδια εντός και εκτός έδρας. Θα κάνουμε την προσπάθειά μας και όλα να πάνε καλά».

Για τη Θύελλα Κατσικάς: «Να δώσω συγχαρητήρια για την κατάκτηση του Κυπέλλου, εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να παραμείνουν στην κατηγορία και του χρόνου να είναι και οι δυο Θύελλες στη Γ'. Το αξίζουν και οι δυο ομάδες αλλά και το γιαννιώτικο ποδόσφαιρο »

Σχολιασμος