Στα Τρίκαλα για το διπλό παραμονής η Κατσικά

23.04.2024 Αναγνώστηκε 846 φορές #Eρασιτεχνικό Ποδόσφαιρο

Τον κρισιμότερο αγώνα της φετινής σεζόν στον β’ όμιλο της Γ’ Εθνικής δίνει η Θύελλα Κατσικάς που αντιμετωπίζει αύριο στις 4 μ.μ. στο Δημοτικό Στάδιο Τρικάλων τον ΑΟΤ για την 33η και προτελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Στα Τρίκαλα για το διπλό παραμονής η Κατσικά

Η Θύελλα βρίσκεται στο -1 από τη θέση που μοιράζονται Τρίκαλα και Θεσπρωτός, θέση που οδηγεί σε μπαράζ για την παραμονή με τον 11ο του 1ου ομίλου αλλά και στους -2 από τον Εορδαϊκό. Με δεδομένο ότι τόσο τα Τρίκαλα όσο και ο Θεσπρωτός έχουν να πάρουν από ένα ματς άνευ αγώνα, η ανάγκη για την Κατσικά να κερδίσει αύριο, αλλά και την Κυριακή τον Αστέρα Σταυρού είναι επιτακτική για να παραμείνει απευθείας στην κατηγορία ή στη χειρότερη περίπτωση να παίξει αγώνα μπαράζ.

Η αποστολή της Θύελλας θα ταξιδέψει στη θεσσαλική πόλη με τις μοναδικές απουσίες των Λόκα και Μουρούτη.

Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Ανάργυρος Κατσίνης από την Ανατολική Αττική με βοηθούς τους Ζώη Νάστο από την ΕΠΣ Πρέβεζας- Λευκάδας και τον Ιωάννη Δημητρόπουλο από την Άρτα.

Αναλυτικά το πρόγραμμα: Νέας Αρτάκη -Εθνικός Ν. Κεραμιδίου, Κιλελέρ – Πιερικός, Σβορώνος  - Ζάκυνθος, Θεσπρωτός – Φήκη 3-0 α.α, Αστέρας Πετριτή – Λευκίμμη, Εορδαϊκός – Καστοριά, Βατανιακός – Μαγνησιακός 3-0 α.α., Τρίκαλα - Θύελλα Κατσικάς, Αστέρας Σταυρού – Αναγέννηση Άρτας.

 

 

Σχολιασμος