LIVE (ΤΕΛΙΚΟ) Τρίκαλα-Θύελλα Κατσικάς 2-0

24.04.2024 Αναγνώστηκε 6858 φορές #Eρασιτεχνικό Ποδόσφαιρο

Παρακολουθήστε ζωντανά από το Δημοτικό Στάδιο Τρικάλων "Σοφία Σακοράφα-Χρήστος Παπανικολάου" την αναμέτρηση των Τρικάλων με την Θύελλα Κατσικάς, σε σχολιασμό και περιγραφή της Αγγελικής Σιώλου για την 33η και προτελευταία αγωνιστική της Γ΄ Εθνικής και του β΄ ομίλου.

LIVE (ΤΕΛΙΚΟ) Τρίκαλα-Θύελλα Κατσικάς 2-0
Σιώλου
Αγγελική Σιώλου
  • Στον πιο κρίσιμο αγώνα της χρονιάς, η Θύελλα θα αγωνιστεί και σήμερα με στόχο την νίκη και για το μεγάλο διπλό που θα την φέρει πιο κοντά στον στόχο παραμονής της στην κατηγορία.
  • Πάνοπλη η Κατσικά, με μοναδικές απουσίες αυτές των Λόκα και Μουρούτη.
  • Δωρεάν είσοδος στο σημερινό παιχνίδι για τους φιλάθλους των γηπεδούχων, ενώ απαγορεύτηκε οποιαδήποτε μετακίνηση φιλάθλων από τα Ιωάννινα.
  • Διαιτητής της αναμέτρησης έχει οριστεί ο Ανάργυρος Κατσίνης (Ανατ. Αττικής) με βοηθούς τους Ζώη Νάστο (Πρέβεζας/Λευκάδας) και Ιωάννη Δημητρόπουλο (Άρτας).

Οι συνθέσεις:

ΑΟ Τρίκαλα (Βαγγέλης Μπρισίμης): Αναγνώστου, Σκόνδρας Ι., Κωστόπουλος, Γεωργάκης, Ζαϊμι, Ιωάννου, Σαμαντάς, Μαγκούτης, Σκόνδρας Ν., Κατσαντώνης, Αλεξίου.

Στον πάγκο βρίσκονται οι: Πετρίδης, Μάγγος, Μαλακασιώτης, Πατρώνης, Βασιλείου, Μπραντίτσας, Νταβώνης, Μπέκας, Κοντογεώργος.

Θύελλα Κατσικάς (Νίκος Γκούρας): Παππάς Δ., Πετρίδης, Μελιγγιώτης, Ντόντης, Βασιλάκης, Πότσης, Εμβραΐζογλου, Σκανδάλης, Παππάς Α., Κωσταμένας, Τουρμούσογλου. 

Στον πάγκο βρίσκονται οι: Πολυχρόνης, Καμπούρης, Μπλέτσας Μ., Ράπτης, Ρίζος, Γούλας, Μπλέτσας Β., Πάκος, Θεμελής. 

Έναρξη της αναμέτρησης

Στο 4΄ η ομάδα των Τρικάλων ανοίγει το σκορ με τον Νίκο Σκόνδρα να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα με πλασέ κάνοντας το 1-0

Στο 9΄ η Θύελλα προσπαθεί να απαντήσει, με τον Πετρίδη να δίνει στον Κωσταμένα εκείνος θέλοντας να βρει τον προωθημένο Παππά έκανε την πάσα με τον αντίπαλο τερματοφύλακα να μπλοκάρει την μπάλα.

Δυναμικά ξεκίνησε η αναμέτρηση ανάμεσα στα Τρίκαλα και την Θύελλα, με το παιχνίδι να έχει ωραίο ρυθμό.

Στ0 18΄ ο Παππάς απέκρουσε πέφτοντας το σουτ του Σκόνδρα.

Όμορφη ατμόσφαιρα στο γήπεδο από τους φιλάθλους των Τρικάλων.

Στο 28΄ χαμένη ευκαιρία για τα Τρίκαλα με τον Σαμαντά να μπαίνει στην περιοχή, κάνοντας την σέντρα προς στον ακάλυπτο συμπαίκτη του Αλεξίου, με τον Παππά να διαβάζει την φάση και να προλαβαίνει μπλοκάροντας την μπάλα.

Αρκετά απειλητικοί οι Τρικαλινοί σε αυτά τα πρώτα λεπτά.

Πρώτη αλλαγή για τον Νίκο Γκούρα, βγάζοντας τον Ντόντη και περνώντας στον αγωνιστικό χώρο τον Γούλα στο 36΄.

Στο 39΄ακόμη ένα κόρνερ για τα Τρίκαλα με τον Γεωργάκη να το εκτελεί και τον Αλεξίου που πήρε την κεφαλιά να στέλνει την μπάλα πάνω από τα δοκάρια.

Στο 42΄ μοναδική ευκαιρία για την Θύελλα Κατσικάς να ισοφαρίσει το ματς από πλάγιο του Εμβραΐζογλου, η μπάλα βρέθηκε στην περιοχή του Αναγνώστου με τον Παππά να στέλνει την μπάλα άουτ πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Λήξη πρώτου μέρους και το γρήγορο γκολ των γηπεδούχων είναι αυτό που χωρίζει τις δύο ομάδες. Καλύτερη η ομάδα των Τρικάλων, με την Θύελλα ωστόσο να προσπαθεί και να έχει μια μεγάλη ευκαιρία να φέρει και πάλι το ματς στα ίσα στο 42΄ με τον Παππά.

Έναρξη δευτέρου μέρους

Η Θύελλα Κατσικάς συνεχίζει τον ωραίο ρυθμό που βρήκε στα τελευταία λεπτά του πρώτου ημιχρόνου και στα πρώτα λεπτά του δεύτερου μπήκε πολύ καλά, έχοντας και ευκαιρία με τον Γούλα, ο οποίος με αδύναμο σουτ έστειλε την μπάλα πάνω στον Αναγνώστου που μπλόκαρε εύκολα.

Στο 55΄ δεύτερη αλλαγή για την Κατσικά, ο Κωσταμένας βγαίνει και στην θέση του μπαίνει ο Πολυχρόνης.

Στο 57΄ πρώτη αλλαγή και για τον ΑΟΤ, με τον Κατσαντώνη να αποχωρεί τραυματίας και την θέση του να παίρνει ο Πατρώνης.

Στο 60΄ φάουλ σε καλό σημείο για τα Τρίκαλα με τον Γεωργάκη να εκτελεί και τον Παππά να μπλοκάρει άνετα.

Στο 64΄ σουτ του Πολυχρόνη πέρασε αρκετά άουτ.

Στο 66΄δεύτερη αλλαγή για τα Τρίκαλα, με τον Βασιλείου να παίρνει την θέση του Μαγκούτη.

Στο 68΄ ευκαιρία για την Κατσικά, με τον Γούλα να κάνει την σέντρα και τον Παππά μέσα από την μικρή περιοχή να μην βρίσκει καλά την μπάλα και να φεύγει άουτ.

Απειλητική και με την κατοχή η Θύελλα στο μεγαλύτερο μέρος που διανύουμε στο δεύτερο ημίχρονο.

Διπλή αλλαγή για τα Τρίκαλα στο 75΄ με τους Μπραντίτσα και Μπέκα να μπαίνουν στις θέσεις των Κωστόπουλου και Ιωάννου.

Στο 77΄ διπλή αλλαγή και για την Θύελλα, με τους Μελιγγιώτη και Τουρμούσογλου να παραχωρούν τις θέσεις τους στου Πάκο και Μπλέτσα Μ. αντίστοιχα.

Δύο συνεχόμενα κόρνερ για την Θύελλα με τους Γούλα και Εμβραΐζογλου, μαρτυρούν την πίεση που ασκεί η Κατσικά, χωρίς όμως να αποφέρει καρπούς.

Στο 83΄ σουτ του Σκανδάλη έφερε νέο κόρνερ για την Κατσικά, με την μπάλα να απομακρύνεται από τους αμυντικούς.

Στο 85΄ τα Τρίκαλα πετυχαίνουν το 2-0 με τον Αλεξίου από μπαλιά του Βασιλείου, έπειτα από ωραία ενέργεια του δεύτερου.

Κόντρα στην ροή η Θύελλα δέχθηκε το γκολ, που "κλειδώνει" την νίκη για τους γηπεδούχους.

Το παιχνίδι έχει μπει στις καθυστερήσεις.

Σουτ του Εμβραΐζογλου αρκετά άουτ.

Τελικό σφύριγμα από τον διαιτητή της αναμέτρησης.

Η Θύελλα Κατσικάς γνώρισε την ήττα με 2-0 από τα Τρίκαλα, δεχόμενη ένα γκολ στο ξεκίνημα και ένα στο τέλος της αναμέτρησης. Η ομάδα του Νίκου Γκούρα πίεσε πάλεψε και πίεσε από τα μισά του πρώτου μέρους, είχε δύο καλές στιγμές με τον Παππά, κόντρα όμως στην ροή του δευτέρου μέρους και λίγο πριν το τέλος δέχθηκε και δεύτερο γκολ.

 

 

Σχολιασμος