Mπορούσε τη νίκη η Ελεούσα, 1-1 με τον Παναγρινιακό (video)

01.05.2024 Αναγνώστηκε 2494 φορές #Eρασιτεχνικό Ποδόσφαιρο

Με τον βαθμό της ισοπαλίας έφυγε από το Δημοτικό Γήπεδο Αγίου Κωνσταντίνου στο Αγρίνιο η Θύελλα Ελεούσας, καθώς αναδείχτηκε ισόπαλη με σκορ 1-1 με τον Παναγρινιακό για την 2η αγωνιστική των μπαράζ ανόδου στη Γ΄Εθνική.

Mπορούσε τη νίκη η Ελεούσα, 1-1 με τον Παναγρινιακό (video)
Γιωτίτσας
Νίκος Γιωτίτσας

Τέσσερις βαθμούς για την Ελεούσα σε αυτές τις δυο αγωνιστικές. Η Θύελλα ευτύχησε να προηγηθεί στο σκορ με τον Στέφανο Παπαρούνα στο 37΄είχε κάποιες άλλες καλές στιγμές αλλά τελικά ισοφαρίστηκε από τον Παναγρινιακό με τέρμα που πέτυχε ο Μακρυπίδης στο 71’.
Στο πρώτο ημίχρονο η Θύελλα πατούσε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο όπου πέρα από το γκολ είχε μια πολύ καλή στιγμή, ενώ ο Ανέστης Ζώης είχε διαβάσει καλά τον αντίπαλο με τους αμυντικούς της Θύελλας να κλείνουν καλά τους χώρους.
Μετά από ένα αναγνωριστικό πρώτο δεκάλεπτο, στο 11' ο Μήλιος έκανε το σουτ από το ύψος της περιοχής αλλά η μπάλα έφυγε άουτ.

Στο 18’ ο Μπότας μπλόκαρε προ του Βελτσίστα, ενώ στο 28’ ο τερματοφύλακας του Παναγρινιακού τραυματίστηκε και αντικαταστάθηκε από τον Μανιάτη.

Η Ελεούσα έχασε τεράστια χαμένη ευκαιρία στο 36’ όταν μετά απο εκτέλεση πλαγίου άουτ του Μαλάτου, ο Νούγιας πήρε την κεφαλιά και από κοντά ο Τσουμάνης αστόχησε με πλασέ. Η ομάδα του Ζώη ευτύχησε να προηγηθεί στο σκορ στο 37’.

Ο Μαρμούτας έβγαλε τη σέντρα και ο Στέφανος Παπαρούνας με πλασέ έκανε το 0-1 για τη Θύελλα μέσα σε πανηγυρισμούς.

Στο 44’ το σουτ του Παπαρούνα δεν βρήκε στόχο και στο 45+2 ακυρώθηκε γκολ στον Μουχάνη, μιας και υποδείχτηκε σε αντικανονική θέση ο Βελτσίστας στο ξεκίνημα της φάσης.

Στην εκπνοή του πρώτου μέρους, ο Κοντογιάννης εκτέλεσε το φάουλ αλλά η μπάλα έφυγε πάνω από τα δοκάρια.
Με το καλημέρα στην επανάληψη, στο 47’ μετά από λάθος του Μανιάτη, ο Τσάγκας έκανε το γύρισμα και έδιωξε ο Σωτηρόπουλος.

Καλή στιγμή για την Ελεούσα στο 59’ όταν από σέντρα του Μαρμούτα, ο Μουχάνης υποδέχτηκε τη μπάλα μέσα στην περιοχή και πλάσαρε αλλά μπλόκαρε ο Μανιάτης.

Ο Καλοκαίρης στο 67’ έκανε το σουτ αλλά μπλόκαρε ο Αρχοντάκης.

Η ισοφάριση στο σκορ για τον Παναγρινιακό ήρθε στο 71’. Ο Γκόλιας εκτέλεσε το φάουλ, ο Μπακογιάννης έκανε το γύρισμα και με προβολή ο Μακρυπίδης έστειλε τη μπάλα πρώτα στο οριζόντιο δοκάρι και στη συνέχεια στα δίχτυα για το 1-1.

Ο Καλοκαίρης στο 82'έκανε το σουτ και η μπάλα έφυγε άουτ. Η Θύελλα είχε δυο αξιόλογες τελικές προσπάθειες ως το φινάλε χωρίς όμως να καταφέρει να ισοφαρίσει.

 Στο 88’ ο Νούγιας σούταρε από τα όρια της περιοχής αλλά η μπάλα έφυγε πάνω από τα δοκάρια. Στην εκπνοή του αγώνα, μετά από εκτέλεση πλαγίου από τον Μαλάτο, ο Κεφάλας πήρε την κεφαλιά αλλά η μπάλα έφυγε άουτ.
Διαιτησία: Κεφίλης (Κλεπετσάνης- Οικονόμου)
Παναγρινιακός (Βαλάντης Ζώης):Mπότας (28’ λ.τρ Μανιάτης), Παναγιωτόπουλος, Γκόλιας, Σωτηρόπουλος, Καραλής (46’ Καλοκαίρης), Μήλιος (46’ Μακρυπίδης), Αγγέλης, Τσεκούρας (46’ Κοσμάς), Κοντογιάννης (69’ Αντωνόπουλος), Τσουρλίδας.
Θύελλα Ελεούσας (Ανέστης Ζώης):Αρχοντάκης, Μαρμούτας (90+4’ Παλαιοχώρης), Μπουκουβάλας, Νάσιος, Μαλάτος, Τσουμάνης, Παπαρούνας Στ (80’ Θ.Παπαρούνας), Τσάγκας (80’ Κεφάλας), Νούγιας (90+3’ Γεωλδάσης), Βελτσίστας (80’ Πασχάλης).
Τα αποτελέσματα: Παναγρινιακός- Θύελλα Ελεούσας 1-1, Ανέζα- Αμβρακικός Βόνιτσας 1-3.

Αύριο, 17.00 Άρης Φιλιατών-Αναγέννηση Περιβολίου. Ρεπό: ΑΕ Γραμμοχωρίων.

Σχολιασμος