Λιάσος: «Σύντομα ο ΠΑΣ Γιάννινα θα επιστρέψει»

28.04.2024 Αναγνώστηκε 1433 φορές #ΠΑΣ Γιάννινα

Πεπεισμένος ότι ο ΠΑΣ Γιάννινα θα επιστρέψει σύντομα εκεί όπου ανήκει εμφανίστηκε στις δηλώσεις του ο Άγγελος Λιάσος και σημείωσε ότι σε κάθε παιχνίδι αυτός και οι συμπαίκτες του πρέπει να παίζουν για την ιστορία και τους φιλάθλους της ομάδας. 

Λιάσος: «Σύντομα ο ΠΑΣ Γιάννινα θα επιστρέψει»

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Άγγελου Λιάσου:

«Ο ΠΑΣ Γιάννινα είναι μια μεγάλη και ιστορική ομάδα και σε κάθε ματς θα παίξουμε για την ιστορία και τους φιλάθλους μας. Ακόμα και φιλικά να παίζουμε, ότι παιχνίδι κι αν είναι θα τα δίνουμε όλα μέσα στο γήπεδο. Είναι μεγάλη ομάδα ο ΠΑΣ και σύντομα θα επιστρέψει εκεί όπου ανήκει».

Σε ερώτηση για το πλάνο της επόμενης ημέρας: «Υπάρχουν πολλοί καλοί παίκτες στην ομάδα και παίκτες που δεν έχουν παίξει φέτος τόσο πολύ. Θεωρώ ότι υπάρχει πολύ καλό υλικό και πιστεύω ότι αν μείνει μεγάλο μέρος από τη φετινή ομάδα ότι του χρόνου θα είναι μια πολύ καλή σεζόν για μας».

Για το που κρίθηκε ο αγώνας με την Κηφισιά: «Η ομάδα που είχε το άγχος ήταν η Κηφισιά. Εμείς προσπαθήσαμε να δείξουμε τον καλό μας εαυτό και να παίξουμε όσο καλύτερα μπορούμε. Γιατί πάντα για αυτό αγωνιζόμαστε. Μένει ακόμα ένα παιχνίδι με τον Βόλο και θέλουμε να συνεχίσουμε έτσι».  

 

Σχολιασμος