Γεωργουλόπουλος: «Κίνητρο μας η φανέλα του ΠΑΣ Γιάννινα»

27.04.2024 Αναγνώστηκε 1175 φορές #ΠΑΣ Γιάννινα

Στο κίνητρο της φανέλας του ΠΑΣ Γιάννινα απέδωσε τη νίκη και την αγωνιστική εικόνα της ομάδας ο Γιώργος Γεωργουλόπουλος στις δηλώσεις του στη συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα με την Κηφισιά. Ο υπηρεσιακός τεχνικός στάθηκε στα νεαρά παιδιά που έπαιξαν σήμερα με το βλέμμα στην επόμενη ημέρα και ζήτησε τη στήριξη όλων ώστε ο ΠΑΣ να επανέλθει άμεσα στη φυσική του θέση που είναι στη μεγάλη κατηγορία. 

Γεωργουλόπουλος: «Κίνητρο μας η φανέλα του ΠΑΣ Γιάννινα»

Αναλυτικά οι δηλώσεις Γεωργουλόπουλου στη συνέντευξη Τύποu:

«Ήρθαμε σήμερα να παίξουμε ένα δύσκολο παιχνίδι, χωρίς βαθμολογικό κίνητρο για μας. Υπάρχει όμως ένα σημαντικό κίνητρο που έχει να κάνει με τη φανέλα της ομάδας του ΠΑΣ Γιάννινα. Μιλάμε για μια από τις ιστορικότερες ομάδες στην Ελλάδα που δεν έχει δώσει ποτέ δικαίωμα για οτιδήποτε. Με γνώμονα αυτό καταφέραμε να παίξουμε ένα παιχνίδι για την ιστορία μας.

Βάλαμε να αγωνιστούν παιδιά τα οποία θεωρούμε ότι την επόμενη χρονιά θα μας βοηθήσουν και θα είναι το στήριγμα της ομάδας. Απέδειξαν ότι μπορούν να κάνουν σπουδαία πράγματα και είμαστε απόλυτα ευχαριστημένοι. Θα παλέψουμε να φέρουμε τον ΠΑΣ Γιάννινα πάλι εκεί όπου αξίζει να βρίσκεται. Δείξαμε σήμερα ότι δεν αξίζουμε αυτή τη βαθμολογική θέση. Δυστυχώς η ομάδα είναι χαμηλά, αλλά με την προσπάθεια όλων όλα θα πάνε καλά. Με την προσπάθεια όλων όσων απαρτίζουν την ομάδα, τον νομό και αυτό τον σύλλογο που είναι ιστορικότατος».

Για το τι είπε στους παίκτες του πριν μπουν στον αγώνα: «Αυτό που είναι σημαντικό σε τέτοια παιχνίδια είναι να δημιουργείς προσωπικό κίνητρο στον κάθε παίκτη. Προσπαθήσαμε λοιπόν να δημιουργήσουμε προσωπικά κίνητρα και επειδή υπάρχουν μικρά παιδιά που έχουν φιλοδοξίες για το μέλλον και παίξανε νέοι ηλικιακά παίκτες δημιουργήσαν από μόνοι τους ένα κίνητρο. Το οποίο μεταφέρεται συνολικά στην ομάδα. Θεωρώ ότι αυτό ήταν το πιο σημαντικό κομμάτι και αυτό που μας έδωσε την ενέργεια και στο τέλος τη νίκη».

 

Σχολιασμος