Γεωργουλόπουλος: «Παίξαμε για την ιστορία του ΠΑΣ Γιάννινα»

27.04.2024 Αναγνώστηκε 1354 φορές #ΠΑΣ Γιάννινα

Περήφανος για τους παίκτες του εμφανίστηκε στις δηλώσεις του στο συνδρομητικό κανάλι ο Γιώργος Γεωργουλόπουλος και σημείωσε ότι ο ΠΑΣ είναι μια από τις ιστορικότερες ομάδες στην Ελλάδα και σήμερα έπαιξε με αξιοπρέπεια για τον κόσμο και την ιστορία της ομάδας. 

Γεωργουλόπουλος: «Παίξαμε για την ιστορία του ΠΑΣ Γιάννινα»

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στο συνδρομητικό κανάλι:

«Μιλάμε για τον ΠΑΣ Γιάννινα, μία από τις ιστορικότερες ομάδες στην Ελλάδα. Είμαι περήφανος για αυτά τα παιδιά, σήμερα αποδείξαμε ότι υπάρχει αξιοπρέπεια και αυτό πρέπει να υπάρχει γενικά στο ποδόσφαιρο. Αντιπροσωπεύουμε ένα νομό ολόκληρο, ανθρώπους που αγαπάνε την ομάδα, αυτό το σήμα. Παίζουμε πρώτα για την ιστορία της ομάδας και δεύτερο αποδείξαμε ότι δεν είμαστε για αυτή την βαθμολογική θέση. Είχαμε κάποιες ατυχίες, βρεθήκαμε χαμηλά αλλά δεν είμαστε για τη θέση αυτή».

Για το ότι οι επιλογές αυτές στην ενδεκάδα έχουν το βλέμμα στο μέλλον: «Από τη στιγμή που υποβιβάστηκε η ομάδα, πρέπει να δούμε και τα παιδιά που πρέπει να βοηθήσουν την επόμενη χρονιά. Έχουμε αθλητές με μεγάλη αξία και δεν πιστεύω ότι δεν θα μείνουμε για πολύ σε αυτή την κατηγορία, γρήγορα θα επανέλθουμε».

Σχολιασμος