LIVE (ΤΕΛΙΚΟ) Κηφισιά - ΠΑΣ Γιάννινα 2-3

27.04.2024 Αναγνώστηκε 1267 φορές #ΠΑΣ Γιάννινα

Παρακολουθήστε ζωντανά από το Δημοτικό Γήπεδο Καισαριανής "Μιχάλης Κρητικόπουλος" την αναμέτρηση της Κηφισιάς με τον ΠΑΣ Γιάννινα για την 6η αγωνιστική των Play Out της Super League. 

LIVE (ΤΕΛΙΚΟ) Κηφισιά - ΠΑΣ Γιάννινα 2-3
  • Σάββατο του Λαζάρου σήμερα κι όμως ο ΠΑΣ Γιάννινα δεν περιμένει πλέον κάποιο θαύμα ή αγωνιστική ανάσταση. Η ομάδα της Ηπείρου είναι ήδη υποβιβασμένη στην Super League 2 και περιμένει τις διοικητικές εξελίξεις και την επόμενη ημέρα. 
  • Στόχος του ΠΑΣ είναι να μην χαριστεί στην Κηφισιάκαι να εμφανιστεί όσο περισσότερο ανταγωνιστικός γίνεται απέναντι σε μία από τις ομάδες που παλεύουν για την παραμονή.
  • Στην αποστολή μπήκε ο Μίνα μετά από αρκετό καιρό, ενώ επιστρέφει από τον μικροτραυματισμό του και ο Ροζάλες.

  • Εκτός αποστολής για την Κηφισιά έμεινε ο τιμωρημένος Τσανάτζια, αλλά και ο τραυματίας Μπιφουμά
  • Ο Ιωάννης Παπαδόπουλος από την ΕΠΣ Μακεδονίας θα διευθύνει τη σημερινή αναμέτρηση. 

    Βοηθοί του Παπαδόπουλου θα είναι οι Κωνσταντίνος Ψάρρης (Ζακύνθου) και Βασίλειος Μωυσιάδης (Γρεβενών), με τέταρτο τον Δημήτριο Μαλούτα (Ημαθίας). Στο VAR θα βρίσκονται οι Πέτρος Τσαγκαράκης (Χανίων) και Τρύφωνας Πετρόπουλος (Αρκαδίας). Τέλος, παρατηρητής διαιτησίας ορίστηκε ο Μιχάλης Κουκουλάκης (Ηρακλείου).

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Κηφισιά (Κώστας Μπράτσος):Νικοπολίδης, Βαφέας, Σπίνος, Σολόα, Νίνης, Πρίτσας, Κλωναρίδης, Μιλίσεβιτς, Τεττέι, Ματέους Σάντος, Οζέγκοβιτς

Στον πάγκο βρίσκονται οι: Αναγνωστόπουλος,Καπάν,Παρράς,Γκόμπελιτς,Σμπόκος,Σνάιντερλιν,Γιόβανσιτς,Κονσταντακόπουλος,Μενέντεζ

ΠΑΣ Γιάννινα (Γιώργος Γεωργουλόπουλος): Αθανασίου, Πανάγου, Κιάκος, Εραμούσπε, Σομποτσίνσκι, Καραχάλιος, Λιάσος, Κύρκος, Τζίμας, Ροσέρο, Κόντε.

Στον πάγκο βρίσκονται οι: Νάγκι, Μίνα, Παμλίδης, Μπακαδήμας, Παντελάκης, Μπεγκάλα, Ροζάλες, Σόρια, Τζίνο. 

Το pregame της αναμέτρησης

- Ηλιόλουστος ο καιρός στην Καισαριανή και λιγοστός κόσμος μέχρι στιγμής στις κερκίδες. 

 - Ανάμεσα στους λιγοστούς φιλάθλους είναι και ορισμένοι Ηπειρώτες της Αττικής, πικραμένοι μεν από τον υποβιβασμό, ωστόσο στο πλευρό της ομάδας.

- Με 4-2-3-1 θα παρατάξει την Κηφισιά ο εορτάζων χτες Κώστας Μπράτσος. Κάτω από τα δοκάρια είναι ο Νικοπολίδης, δεξί μπακ ο Κλωναρίδης και αριστερό ο Μιλίσεβιτς, ενώ στο κέντρο της άμυνας θα αγωνιστούν οι Βαφέας και Σπίνος. Στα αμυντικά χαφ θα παίξουν οι Σολόα και Νίνης, δεξί χαφ ο Τεττέι, αριστερό χαφ ο Τεττέι και ο Πίτσας σε ρόλο δεκαριού και ελεύθερο ρόλο πίσω από τον Οζέγκοβιτς που θα είναι στην κορυφή της επίθεσης.

- Με αρκετές αλλαγές η ενδεκάδα του ΠΑΣ Γιάννινα από τον υπηρεσιακό τεχνικό Γιώργο Γεωργουλόπουλο. Θέση βασικού στον Αθανασίου, αλλά και στον Πανάγου στο δεξί μπακ, ενώ μετά από καιρό παίζει και ο Λιάσος στον άξονα.

- Με αρκετές απουσίες ταξίδεψε σήμερα στην Αθήνα ο ΠΑΣ. Στα Γιάννενα έμειναν οι τραυματίες Τούτου, Σούλης, Μπάλαν, αλλά και ο Ριένστρα. 

- Με 4-2-3-1 θα παίξει και ο ΠΑΣ Γιάννινα με τον Γιώργο Γεωργουλόπουλο στην τεχνική ηγεσία. Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Αθανασίου, δεξί μπακ ο Πανάγου και αριστερό ο Κιάκος, ενώ στόπερ στο κέντρο της άμυνας θα παίξουν οι Εραμούσπε και Σομποτσίνσκι. Στα αμυντικά χαφ το δίδυμο θα αποτελέσουν οι Καραχάλιος και Λιάσος, δεξιά στα χαφ ο Ροσέρο, αριστερά ο Τζίμας και ο Κύρκος σε ελεύθερο ρόλο πίσω από τον Κόντε που θα αγωνιστεί στην κορυφή της επίθεσης.

Έναρξη της αναμέτρησης

Το παιχνίδι ξεκίνησε με μια μικρή καθυστέρηση λόγω του αγώνα στον Βόλο. Τα ματς έπρεπε να ξεκινήσουν ακριβώς την ίδια στιγμή σε όλα τα γήπεδα.

Με άσπρες και μπλε εμφανίσεις αγωνίζεται σήμερα ο ΠΑΣ Γιάννινα και αρχηγός είναι και σήμερα ο Πέδρο Κόντε.

Μικρή διακοπή στο παιχνίδι καθώς χτύπησαν κεφάλι με κεφάλι Πανάγου και Τεττέι.

Πρώτη τελική στο ματς στο 5'. Εκτέλεση φάουλ του Νίνη από αριστερά, γυριστή κεφαλιά του Τεττέι, δεν ανησύχησε ο Αθανασίου και η μπάλα έφυγε άουτ.

Το πρώτο γκολ της ημέρας έρχεται στο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης" και είναι για τον Αστέρα. ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΟΦΗ 1-0

Μεγάλη ευκαιρία για την Κηφισιά στο 12'. Ατομική ενέργεια και σουτ του Ματέους Σάντος από δεξιά, η μπάλα κόντραρε πάνω στον Σομποτσίνσκι και έφυγε κόρνερ.

Από την εκτέλεση του κόρνερ ο Μιλίσεβιτς έκανε το γέμισμα από αριστερά και ο προωθημένος Βαφέας με τη μία το σουτ στο δεύτερο δοκάρι, η μπάλα έφυγε άουτ. Στη φάση τραυματίστηκε ο στόπερ της Κηφισιάς σε σύγκρουσή του με τον Καραχάλιο του ΠΑΣ.

Μεγάλη χαμένη ευκαιρία για τον ΠΑΣ στο 13' με τον Κύρκο. Ωραία συνεργασία των παικτών του ΠΑΣ από δεξιά. Ο Πανάγου άνοιξε στον Ροσέρο, ο οποίος μπήκε στην περιοχή και γύρισε στο ύψος του πέναλτι και βρήκε τον Ιάσονα Κύρκο, ο οποίος έκανε το σουτ στην κίνηση, όμως η μπάλα πήρε ύψος και έφυγε άουτ.

Κίτρινη κάρτα στο 17' στον Σολόα για σκληρό μαρκάρισμα πάνω στον Καραχάλιο.

Μακρινό σουτ του Ροσέρο στο 22' η μπάλα έφυγε άουτ. 

Κίτρινη κάρτα στον Εραμούσπε στο 25' για διαμαρτυρία μετά από φάουλ πάνω στον Πρίτσα.

ΓΚΟΛ για την Κηφισιά στο 26' με τον Νίνη. Ο πρώην παίκτης του ΠΑΣ και νυν της Κηφισιάς Σωτήρης Νίνης ανέλαβε την εκτέλεση του φάουλ που κέρδισε ο Πρίτσας, πέρασε τη μπάλα με το δεξί πάνω από το τείχος του ΠΑΣ και στα δίχτυα του Αθανασίου και στα δίχτυα για το 1-0. Έξαλλα πανηγύρισε το γκολ ο Νίνης και πάνω στον πανηγυρισμό κάτι έδειξε η κάμερα να είπε σε κάποιον από τον πάγκο του ΠΑΣ Γιάννινα.

Κίτρινη κάρτα στον Τζίμα στο 27' για διαμαρτυρία. 

Κίτρινη κάρτα στο 34' στον Πανάγου για μαρκάρισμα πάνω στον Τεττέι.

ΓΚΟΛ για τον ΠΑΣ στο 36' με τον Ροσέρο. Φανταστικό γκολ του ΠΑΣ Γιάννινα, ένα αριστούργημα στη δημιουργία και την εκτέλεση του από τον Ροσέρο. Ο Κιάκος από αριστερά άνοιξε στον Λιάσο, αυτός βρήκε τον Ροσέρο. Ο Κολομβιανός με τακουνάκι βρήκε τον Κόντε και ο Ισπανός ξαναβρήκε τον Ροσέρο με νέο εκπληκτικό τακουνάκι. Ο Ροσέρο βγήκε απέναντι από τον Νικοπολίδη και με σκαφτό πλασέ νίκησε τον πορτιέρο της Κηφισιάς και πέτυχε ένα φοβερό γκολ. Ο ΠΑΣ βάζει ένα από τα καλύτερα φετινά γκολ της Super League. 

Δεν μπορεί να συνεχίσει ο Κλωναρίδης και ζήτησε αλλαγή από τον Μπράτσο. 

Πρώτη αλλαγή στο 41' για την Κηφισιά. Μπήκε ο Γκόμπελιτς στη θέση του τραυματία Κλωναρίδη.

Κίτρινη κάρτα στον Σπίνο στο 42' για επικίνδυνο μαρκάρισμα πάνω στον Εραμούσπε.

Τρία λεπτά ο έξτρα χρόνος στο πρώτο μέρος.

Λήξη του πρώτου ημιχρόνου. Στο 1-1 ΠΑΣ Γιάννινα και Κηφισιά μετά τα πρώτα 45 λεπτά. Νευρικό παιχνίδι χωρίς πολλές φάσεις με ένα γκολ ποίημα. Η Κηφισιά προηγήθηκε με απευθείας φάουλ του Νίνη (26'), όμως ο πανηγυρισμός του πρώην παίκτης του ΠΑΣ ήταν έντονος και προκλητικός κάτι που αφύπνισε τους παίκτες του Γιώργου Γεωργουλόπουλου. Η απάντηση του ΠΑΣ ήρθε δέκα λεπτά αργότερα όταν οι παίκτες των Γιαννιωτών έκρυψαν τη μπάλα, δύο τακουνάκια μεταξύ Ροσέρο και Κόντε έφεραν το εκπληκτικό γκολ της ισοφάρισης του Ροσέρο (36').

ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΟΦΗ 1-0

ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 0-0

ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΒΟΛΟΣ - ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ 0-0

Δεν θα βγει στο δεύτερο ημίχρονο ο Νίνης. Κίνηση για να ηρεμήσει η ομάδα του από τον Κώστα Μπράτσο.

Έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου με μια αλλαγή για την Κηφισιά.

Δεύτερη αλλαγή για την Κηφισιά στο 46'. Ο Μενέντες μπήκε στο ματς στη θέση του Νίνη.

Καλή στιγμή για τον ΠΑΣ στο 46' με σουτ του Κόντε, ο Σπίνος σωτήρια έδιωξε σε κόρνερ.

Κίτρινη κάρτα στον Κύρκο στο 47' για μαρκάρισμα στη μεσαία γραμμή.

Σέντρα σουτ του Μενέντες από δεξιά στο 51', μπλόκαρε εύκολα ο Αθανασίου.

Με αυτογκόλ του Γκρόζντανιτς ο ΟΦΗ ισοφαρίζει στο 52' στην Τρίπολη. ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΟΦΗ 1-1

Ανοίγει το σκορ και ο Παναιτωλικός στο Αγρίνιο με σκόρερ τον Ταμπίτζε. ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 1-0

Με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Γκαρσία ανοίγει το σκορ και ο Βόλος στο Πανθεσσαλικό. ΒΟΛΟΣ - ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ 1-0

Διπλή αλλαγή ετοιμάζει ο Γεωργουλόπουλος με τους Τζίνο και Μίνα να ετοιμάζονται να περάσουν στον αγωνιστικό χώρο. 

Ακυρωθέν γκολ για την Κηφισιά στο 64' με τον Πρίτσα. Τραγικό λάθος του Κιάκου από αριστερά, βγήκε μόνος του ο Τεττέι από δεξιά και έκανε τη σέντρα, ο Οζέγκοβιτς στο δεύτερο δοκάρι πήρε την κεφαλιά, όμως ο Αθανασίου με δύσκολη επέμβαση έσωσε πάνω στη γραμμή. Στη συνέχεια ο Πρίτσας πήρε τη μπάλα με καθαρό επιθετικό φάουλ από τον Λιάσο και με το δεξί έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Αρχικά ο διαιτητής Παπαδόπουλος έδειξε σέντρα, όμως ο VAR Τσαγκαράκης τον έστειλε να κάνει onfield review και ο Μακεδόνας ρέφερι ακύρωσε τελικά το γκολ. Διαμαρτυρία του Οζέγκοβιτς ότι είχε περάσει η μπάλα από τη δική του κεφαλιά. 

Διπλή αλλαγή για τον ΠΑΣ στο 67'. Ο Μίνα μπήκε στο ματς στη θέση του Τζίμα και ο Τζίνο στη θέση του Κύρκου. 

Δοκάρι για την Κηφισιά στο 70' με τον Τεττέι. Εκτέλεση κόρνερ από δεξιά, η μπάλα πέρασε από όλους και βρέθηκε αφύλακτος ο Τεττέι που σούταρε με τη μία με το δεξί στην κίνηση, αλλά στάθηκε άτυχος καθώς η μπάλα τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι του Αθανασίου, ενώ στην εξέλιξη της φάσης νέο σουτ του Πρίτσα έφυγε δίπλα από το κάθετο δοκάρι του Αθανασίου. 

Διπλή αλλαγή για τον ΠΑΣ στο 71'. Ο Σόρια μπήκε στη θέση του Κιάκου και ο Μπεγκάλα στη θέση του Καραχάλιου στον αγωνιστικό χώρο.

Θα παίξει ο Σόρια αριστερό μπακ και ο Πανάγου θα παραμείνει δεξιά. Παραμένει το 4-2-3-1 σύστημα του ΠΑΣ παρά τις 4 αλλαγές που έχει κάνει ο Γεωργουλόπουλος.

ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛ για τον ΠΑΣ στο 74' με τον Μπεγκάλα. Φάση διαρκείας στα καρέ της Κηφισιάς και νέος συνδυασμός με τακουνάκι αυτή τη φορά του Τζίνο προς τον Μπεγκάλα. Ο νεαρός Σλοβάκος χαφ με το δεξί έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα παρά την προσπάθεια του Βαφέα που βρήκε τη μπάλα, αυτή κατέληξε στα δίχτυα του Νικοπολίδη για το 1-2. Πρώτο γκολ του νεαρού Μπεγκάλα με τη φανέλα του ΠΑΣ Γιάννινα και το πανηγύρισε μαζί με τους συμπαίκτες του και κυρίως με τον Σόρια.

Νέα μεγάλη ευκαιρία για τον ΠΑΣ στο 78' με τακουνάκι του Κόντε προς τον Τζίνο, ο Ουρουγουανός σούταρε με το δεξί, η μπάλα έφυγε δίπλα από το αριστερό κάθετο δοκάρι του Νικοπολίδη.

Πέναλτι για την Κηφισιά στο 80' έδωσε ο διαιτητής Παπαδόπουλος για δήθεν μαρκάρισμα του Μπεγκάλα στον Οζέγκοβιτς. Γελάει ο κόσμος με τον διαιτητή και το VAR Τσαγκαράκη.

Κίτρινη κάρτα στον Σομποτσίνσκι για διαμαρτυρία στο 81'. 

ΓΚΟΛ για την Κηφισιά στο 82'. Ο Οζέγκοβιτς εκμεταλλεύτηκε το δώρο του διαιτητή Παπαδόπουλου και νίκησε τον Αθανασίου στέλνοντας τον πορτιέρο του ΠΑΣ στην άλλη γωνία και ισοφάρισε σε 2-2. 

Ακυρωθέν γκολ για την Κηφισιά στο 83'. Σουτ του Οζέγκοβιτς και ασθενής απόκρουση του Αθανασίου, ο Ματέους Σάντος πήρε το ριμπάουντ και σκόραρε, όμως ήταν εμφανώς σε θέση off side και το γκολ ακυρώθηκε σωστά.

Διακοπή στο παιχνίδι καθώς έχει τραυματιστεί ο Λιάσος σε εναέρια μονομαχία με τον Τεττέι.

Ευκαιρία για τον ΠΑΣ στο 88΄με σέντρα του Μπεγκάλα από δεξιά και μονοκόμματο σουτ του Κόντε, η μπάλα έφυγε δίπλα από το αριστερό κάθετο δοκάρι του Νικοπολίδη.

Πέμπτη και τελευταία αλλαγή για τον ΠΑΣ στο 88'. Μπήκε ο Παμλίδης στη θέση του Κόντε. Τελευταία αλλαγή για τον Γεωργουλόπουλο.

Ο Μίνα πάει στην κορυφή της επίθεσης και δεξιά θα παίξει ο Παμλίδης.

Ευκαιρία για την Κηφισιά στο 90' με τον Τεττέι εντός περιοχής να σουτάρει, κόντραρε η μπάλα πάνω στο σώμα του Σομποτσίνσκι.

Έξι τα λεπτά των καθυστερήσεων στον αγώνα.

ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛ για τον ΠΑΣ στο 93' με τον Ροσέρο. Ο εκπληκτικός σήμερα Κολομβιανός Κέβιν Ροσέρο πήρε τη μπάλα από πλάγια αριστερά μοίρασε σακούλες στους αμυντικούς της Κηφισιάς, πέρασε από όλους και με σουτ με το δεξί νίκησε τον Νικοπολίδη και πέτυχε το 2-3 για τον ΠΑΣ Γιάννινα που υποβιβάζει την Κηφισιά και την παίρνει μαζί του. Δεύτερο γκολ από τον Κολομβιανό που κάνει φοβερή εμφάνιση σήμερα και είναι από τους λίγους διασωθέντες από το φετινό ναυάγιο της ομάδας της Ηπείρου.

Λήξη της αναμέτρησης. Ο ΠΑΣ Γιάννινα επικρατεί στο Δημοτικό Γήπεδο Καισαριανής με 2-3 επί της Κηφισιάς και την παίρνει μαζί του στην Super League 2. Χωρίς άγχος η ομάδα της Ηπείρου έπαιξε για την ιστορία και τον κόσμο της και υποβίβασε μια γειτονιά των βορείων προαστίων της Αθήνας με πολλά λεφτά μεν, χωρίς κόσμο όμως και παράλληλα έδωσε ένα σκληρό μάθημα στον προκλητικό Σωτήρη Νίνη. 

ΤΕΛΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΚΗΦΙΣΙΑ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 2-3

ΤΕΛΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 1-0

ΤΕΛΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΒΟΛΟΣ - ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ 1-0

ΤΕΛΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΟΦΗ 1-1

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Σχολιασμος