Ζητούμενο η αξιοπρέπεια για τον ΠΑΣ Γιάννινα

19.04.2024 Αναγνώστηκε 1553 φορές #ΠΑΣ Γιάννινα

Με πρωινή προπόνηση συνεχίστηκε χτες η προετοιμασία του ΠΑΣ Γιάννινα ενόψει του αγώνα της Κυριακής (21/04, 15:00) με αντίπαλο τον Πανσερραϊκό στις Σέρρες για την 5η αγωνιστική των Play Out της Super League. Εκτός προπονήσεων οι Ροζάλες και Τούτου, ατομικό ο Τσαούσης.

 

Ζητούμενο η αξιοπρέπεια για τον ΠΑΣ Γιάννινα
Μυριούνης
Θανάσης Μυριούνης

Η... μαχαιριά του Ατιένθα στις καθυστερήσεις και η ήττα με 0-1 από τον Αστέρα Τρίπολης σφράγισαν οριστικά τον υποβιβασμό του ΠΑΣ Γιάννινα στην Super League 2.

Με 19 μόλις βαθμούς μετά από 30 αγώνες η ομάδα της Ηπείρου ολοκληρώνει μία από τις χειρότερες σεζόν των τελευταίων ετών και δυστυχώς υποβιβάζεται στη δεύτερη κατηγορία. Πλέον, εκείνο που απομένει στους Ηπειρώτες είναι να ολοκληρώσουν τη σεζόν με αξιοπρέπεια και σεβασμό στην ιστορία της ομάδας. Ο ΠΑΣ έχει ακόμα τρία παιχνίδια, δύο εκτός με Πανσερραϊκό και Κηφισιά και την τελευταία αγωνιστική θα υποδεχτεί το Βόλο στο «Ζωσιμάδες». Το ζητούμενο είναι η ομάδα του Μιχάλη Γρηγορίου να αποχωρήσει με ψηλά το κεφάλι από την κατηγορία.

Στη χτεσινή προπόνηση ο Μιχάλης Γρηγορίου ανέλυσε στους παίκτες του τον τρόπο παιχνιδιού του Πανσερραϊκού μέσω βίντεο. Στη συνέχεια βγήκαν στο γήπεδο και έγιναν ασκήσεις τακτικής, αλλά και εσωτερικό δίτερμα. Απών ήταν για τρίτη συνεχόμενη ημέρα ο Αργεντινός Ροζάλες που έχει ένα σφίξιμο στον δικέφαλο. Σύμφωνα με πληροφορίες ο Ροζάλες θα επιστρέψει σήμερα στις προπονήσεις, ωστόσο είναι αμφίβολο κατά πόσο θα είναι έτοιμος να αγωνιστεί την Κυριακή κόντρα στον Πανσερραϊκό με μόλις δύο προπονήσεις.

Επίσης, ούτε χτες δεν προπονήθηκε ο Οσέι Τούτου και θα είναι εκτός από τον αγώνα στις Σέρρες. Ο Άγγλος χαφ προπονήθηκε την Τρίτη, όμως ένιωσε ενοχλήσεις στο γόνατο που έχει υποστεί τη ρήξη χιαστών και έμεινε εκτός την Τετάρτη και χτες. Σύμφωνα με την ενημέρωση που υπήρξε ο Τούτου θα ξεκουραστεί για κάποιες ημέρες και την επόμενη εβδομάδα θα επιστρέψει στις προπονήσεις. Τέλος, ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε και χτες ο Τσαούσης, ο οποίος δεν υπολογίζεται για την Κυριακή.

Αντίθετα, ο Μιχάλης Γρηγορίου θα έχει στη διάθεσή του τον Εραμούσπε καθώς ο Αργεντινός εξέτισε με τον Αστέρα Τρίπολης τη μία αγωνιστική για την κόκκινη κάρτα που δέχτηκε στο Ηράκλειο. Όλα δείχνουν ότι ο 50χρονος τεχνικός θα ανακατέψει και πάλι την τράπουλα και δεν αποκλείεται να δώσει χρόνο συμμετοχής και σε άλλους παίκτες, όπως ο Λιάσος και ενδεχομένως και ο Μπακαδήμας στην άμυνα.

Σχολιασμος