Ματσάρα στο πρώτο μέρος, Νησί-Κόνιτσα 2-2 (video)

28.03.2024 Αναγνώστηκε 1056 φορές #Eρασιτεχνικό Ποδόσφαιρο

Βαθμούς και εντυπώσεις μοιράστηκαν στο γήπεδο της ΕΠΣ Ηπείρου  ο Αετός Νήσου και η Πίνδος Κόνιτσας, με τις δυο ομάδες να αναδεικνύονται ισόπαλες με σκορ 2-2 σε εξ’ αναβολής παιχνίδι της 24ης αγωνιστικής της Α’ Ερασιτεχνικής.

 

Ματσάρα στο πρώτο μέρος, Νησί-Κόνιτσα 2-2 (video)
Γιωτίτσας
Νίκος Γιωτίτσας

Το παιχνίδι τα είχε όλα στο πρώτο ημίχρονο όπου μπήκαν τέσσερα γκολ, σημειώθηκαν φάσεις εκατέρωθεν και μια αποβολή για την Πίνδο.

Η Πίνδος μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι, πίεσε ψηλά με το Νησί να προσπαθεί να χτυπήσει στις αντεπιθέσεις. Τα σουτ των Μουρεχίδη και Μπενέκου δεν είχαν αποτέλεσμα, ενώ στο 12’ ήρθε το 0-1 για την Κόνιτσα.

Ο Σπανός Δ. εκτέλεσε το φάουλ, ο Πατσούρας πήρε την κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι και με κεφαλιά ο Βασίλης Μουρεχίδης έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Το ματς κύλησε πιο ιδανικά για την Πίνδο, καθώς στο 15’ με μακρινό σουτ του Πατσούρα η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα του ανήμπορου να αντιδράσει Ντούκα για το 0-2.

Σταδιακά το Νησί ανέβασε την απόδοσή του και κατάφερε στο 27’ να μειώσει σε 1-2 όταν ο Ζαρκαλής με ωραία κίνηση πλάσαρε ιδανικά τον Έξαρχο. Ένα λεπτό μετά, ο Λώλης βγήκε απέναντι από τον Έξαρχο αλλά έστειλε τη μπάλα άουτ.

Ο Αετός στο 37’ ευτύχησε να κάνει τη μερική ανατροπή στο παιχνίδι, καθώς μετά από αντεπίθεση και λάθος της άμυνας της Κόνιτσας, ο Οικονόμου σημείωσε το 2-2. Στο 43’ η Πίνδος έμεινε με δέκα παίκτες, μιας και ο Σπ. Μουρεχίδης κοντρόλαρε τη μπάλα με το χέρι, αντίκρισε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα και αποβλήθηκε.

Παρά την αριθμητική υπεροχή που είχε στην επανάληψη, το Νησί δεν κατάφερε να το εκμεταλλευτεί και να διασπάσει την αντίπαλη άμυνα. Στο 75’ ο Μυρόγλου με σουτ έστειλε τη μπάλα άουτ, ενώ στο 90' ο Πρέντζας έκανε ένα καλό πλασέ, όμως ο Έξαρχος απέκρουσε και κράτησε το ισόπαλο σκορ.

Διαιτησία: Τζόβας (Ευαγγέλου- Τσάντας)

Αετός Νήσου (Μιχάλης Μπόλος): Ντούκας, Κλεισούρας, Οικονόμου, Κολόσης, Κωτσίνας, Γεράσης, Σύμπας (68’ Λιπιώτης), Πρέμος, Μυρόγλου (83’ Πρέντζας), Λώλης (Μπισέλας), Ζαρκαλής.

Πίνδος Κόνιτσας (Χρήστος Βαζάτης): ‘Εξαρχος Σ, Ηλίας, Έξαρχος Θ, Σπανός Δ (46’ Κυρτζόγλου), Μήτσος, Πατσούρας, Μουρεχίδης Β, Λάμπρου, Χαλούλος (Δημόπουλος), Μουρεχίδης Σπ.

Σχολιασμος