- ΠΑΣ Γιάννινα
- Super League
- Super League 2
- Γ Εθνική
- Ερασιτεχνικό
- Άλλα Σπορ
- Γενικά
- Βαθμολογίες
- Στήλες
- Ποιοι Είμαστε
- Διαφήμιση
- Όροι Χρήσης
- Επικοινωνία
Άμεση ήταν η κινητοποίηση της νέας διοίκησης του ΠΕΑΚΙ ώστε να αποκατασταθούν οι ζημιές που υπήρξαν στο γήπεδο της Λιμνοπούλας και είχε γίνει και το ανάλογο ρεπορτάζ από το PASsports.
Δείτε ΠερισσότεραΜετά από ένα χρόνο στην τεχνική ηγεσία των Λογγάδων παρελθόν αποτελεί από σήμερα ο προπονητής Γιώργος Κουτσολάμπρος.
Δείτε ΠερισσότεραΟ Ολυμπιακός Βοτανικού πήρε το ντέρμπι κορυφής με τον ΠΑΣ Πηγών Λούρου και αύξησε τη διαφορά που χωρίζει τις δύο ομάδες στους τέσσερις βαθμούς.
Δείτε ΠερισσότεραΟύτε στο Αγιά- Σοφιά σταμάτησε το σερί του πρωτοπόρου Αγροτικού Καστρίτσας που έφτασε τις 10 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια στην Hall of Brands A’ Eρασιτεχνικής.
Δείτε ΠερισσότεραΟ Ολυμπιακός Βοτανικού ήταν ο μεγάλος νικητής του ντέρμπι με τον ΠΑΣ Πηγών Λούρου και αύξησε τη διαφορά που χωρίζει τις δύο ομάδες στους τέσσερις βαθμούς.
Δείτε ΠερισσότεραΣταθερά παραμένει μόνο πρώτο στην κορυφή της βαθμολογίας, στον Α' όμιλο της Β Ερασιτεχνικής,το Ροδοτόπι που επικράτησε με 2-3 του Κάστρου.
Δείτε ΠερισσότεραΧωρίς να συναντήσει δυσκολία η πρωτοπόρος Καστρίτσα πέτυχε τη 10η νίκη της στο πρωτάθλημα επικρατώντας 1-5 των Μικρασιατών και συνεχίζει να οδηγεί την κούρσα στην Α' κατηγορία.
Δείτε ΠερισσότεραΣε παιχνίδι που δεν προσφέρονταν για καρδιακούς εξελίχθηκε ο αγώνας Ελεούσα-Κατσικά με τους φιλοξενούμενους να παίρνουν τη νίκη στην τελευταία φάση του αγώνα με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Παύλου ...
Δείτε ΠερισσότεραΣτα νικηφόρα αποτελέσματα μετά από τρεις σερί ήττες επέστρεψε η Κράψη, επικρατώντας με 2-0 της Κοσμηράς στο γήπεδο της Λιμνοπούλας για την 10η αγωνιστική της Hall of Brands A’ Eρασιτεχνικής.
Δείτε ΠερισσότεραΤους 13 βαθμούς έφτασε η Κόνιτσα που επικράτησε της Κόντσικας με 0-2 και βελτίωσε τη θέση της στον βαθμολογικό πίνακα σε αντίθεση με την Κόντσικα που παραμένει πολύ χαμηλά.
Δείτε ΠερισσότεραPASsports - Το διαβατήριο στα σπορ, Copyright © 2025, All rights reserved.