Γκαρσία: «Θα το σκεφτώ αν θα μείνω ή θα φύγω»

21.04.2024 Αναγνώστηκε 884 φορές #ΠΑΣ Γιάννινα

Ικανοποιημένος από την παραμονή του Πανσερραϊκού εμφανίστηκε στις δηλώσεις του ο Πάμπλο Γκαρσία και ευχαρίστησε την πόλη των Σερρών για τη στήριξη και την αγάπη που του έδειξαν. Ο Ουρουγουανός τεχνικός απέφυγε να απαντήσει αν θα μείνει και του χρόνου στον Πανσερραϊκό και σημείωσε ότι θα το σκεφτεί μαζί με την οικογένειά του και θα ανακοινώσει πρώτα στους παίκτες την απόφασή του.

Γκαρσία: «Θα το σκεφτώ αν θα μείνω ή θα φύγω»

Αναλυτικά η σύντομη δήλωση του Πάμπλο Γκαρσία:

«Είναι η δουλειά όλης της χρονιάς, δεν ήταν εύκολο να παραμείνουμε στην κατηγορία. Δουλέψαμε πολύ από το καλοκαίρι όλη στην ομάδα. Οι παίκτες, οι προπονητές, ο πρόεδρος. Ίσως θα μπορούσαμε να είμαστε και καλύτερα βαθμολογικά, αλλά έχουμε αυτό που αξίζουμε, την παραμονή. Ήταν μια δύσκολη χρονιά για τον κόσμο που δεν μπορούσε να έρθει στο γήπεδο σε πολλά ματς. Παλέψαμε με πολλές δυσκολίες και είμαι ευγνώμων με τον κόσμο του Πανσερραϊκού. Ένα ευχαριστώ στην πόλη των Σερρών και να απολαμβάνουμε τη σημερινή επιτυχία. Μία ακόμα χρονιά στη μεγάλη κατηγορία. Θέλω να προσπαθήσουμε να τελειώσουμε με τον καλύτερο τρόπο τη σεζόν και τα δύο παιχνίδια που μας μένουν».

Για την αγάπη του κόσμου και το μέλλον του στις Σέρρες: «Πάντα σκέφτομαι πολλά, το καλό και το κακό. Θα μιλήσω με την οικογένεια μου και μετά θα το σκεφτώ αν θα μείνω ή θα φύγω. Πρώτα θα το μάθουν οι παίκτες, μετά η διοίκηση και στο τέλος οι δημοσιογράφοι».

 

Σχολιασμος