Υπέκυψε στην ανωτερότητα του Παναθηναϊκού (3-0) η Κ19

20.04.2024 Αναγνώστηκε 2658 φορές #ΠΑΣ Γιάννινα

Στην ανωτερότητα του Παναθηναϊκού υπέκυψε η Κ19 του ΠΑΣ Γιάννινα, η οποία ηττήθηκε με 3-0 για την εξ’ αναβολής 16η αγωνιστική του πρωταθλήματος Super League.

Υπέκυψε στην ανωτερότητα του Παναθηναϊκού (3-0) η Κ19

Η ομάδα του Τάσου Ανθυμιάδη γνώρισε την ήττα στην Αθήνα από τους «πράσινους», οι οποίοι μπήκαν δυναμικά στο παιχνίδι και στο 11’ ο Λαζάρης έκανε το σουτ απέκρουσε ασθενώς ο Βρακάς και ο Σπαθάρης έκανε το 1-0.
Στο 31′ ο Παναθηναϊκός πήρε ξεκάθαρο προβάδισμα για τη νίκη καθώς σκόραρε για δεύτερη φορά στο ματς με τον Νότα μετά από διαγώνια μπαλιά του Ρομάνο.

Στο επόμενο λεπτό ήταν άστοχο το σουτ του Καλέμι και στο 36’ οι γηπεδούχοι είχαν ευκαιρία με τον Κοκκάκη.
Στο 48’ ο Τζοβάρας έκλεψε έξω από την περιοχή και παραλίγο να πετύχει το γκολ, όμως έστειλε την μπάλα δίπλα από την εστία.

Το τελικό 3-0 διαμόρφωσε στο 49′ ο Νότας με το δεύτερο προσωπικό του γκολ.
Ο ΠΑΣ έχασε καλή στιγμή με τον Καλέμι με τον Κοντογεώργη να διώχνει τη μπάλα, ενώ στο 60’ ο Βρακάς απέκρουσε σε σουτ του Ρομάνο. Ο Βρακάς κράτησε το σκορ στα επίπεδα του 3-0, νικώντας σε δυο φάσεις τετ α τετ τον Σπαθάρη.

Στις καθυστερήσεις ο Βλέτσας έκανε το σουτ αλλά η μπάλα έφυγε πάνω από τα δοκάρια.
Διαιτησία: Νικολαΐδης (Κουρινιώτη- Δασκαλάκης)
Παναθηναϊκός: Κοντογεώργης, Κοκκάκης (65′ Καμαρός), Διαμαντής (75′ Τόμπρας), Λιναρδάκης, Νικολετόπουλος, Λιατίφης (65′ Μπεβάρδος), Τακεσιάν (65′ Μπρέγκου), Σπαθάρης (75′ Γεωργουλάκης), Ρομάνο, Νότας, Λάζαρης.
ΠΑΣ Γιάννινα: Βρακάς, Κατσαούνος (70’ Σκαμνέλος), Ντώνος, Κάμτσης (85’ Παππάς), Καφενζής, Ρίζος, Λούπας (70’ Κόντος), Καλέμι, Μαλάι (46’ Τζοβάρας), Βλέτσας, Ναούμης

Σχολιασμος