Τετάρτη, 08 Ιούνιος 2011 23:41
Αξιολογήστε αυτό το άρθρο
(3 ψήφοι)

«Να μη χαθεί άλλος χρόνος»

Η ενεργοποίηση του προέδρου του ΠΑΣ, Γιώργου Χριστοβασίλη, δρομολογεί σημαντικές εξελίξεις στα μεταγραφικά θέματα των «κυανόλευκων» και τούτο άλλωστε φάνηκε από τις πρώτες κιόλας κινήσεις του ισχυρού άνδρα των δευτεραθλητών της Football League. 

Ο Χριστοβασίλης συναντήθηκε χθες το απόγευμα με τον τεχνικό διευθυντή του συλλόγου, Βαγγέλη Αγγελή, στην Αθήνα και στη συγκεκριμένη συνάντηση το μήνυμα που έστειλε ο πρόεδρος των «κυανόλευκων» ήταν σαφές και δεν αμφισβητείται.

Ο Γιώργος Χριστοβασίλης ξεκαθάρισε πως θέλει έργα και όχι λόγια και ζήτησε από τον Αγγελή να προχωρήσει η ομάδα στις μεταγραφικές της υποθέσεις χωρίς να προκαλούνται χρονοτριβές, δείχνοντας κατ' αυτόν τον τρόπο ότι δεν θέλει να υπάρξουν άλλες καθυστερήσεις στα μεταγραφικά δρώμενα.

Ο Βαγγέλης Αγγελής ενημέρωσε τον πρόεδρο του ΠΑΣ για τις κινήσεις που έχει κάνει μέχρι στιγμής, ανέλυσε τα δεδομένα που υπάρχουν για τους παίκτες που έχει πλησιάσει και φυσικά αναφέρθηκε στις ιδιαιτερότητες που παρουσιάζει κάθε περίπτωση. 

Νέα σύσκεψη κορυφής

Ο Χριστοβασίλης ενημερώθηκε από τον Αγγελή για όλα τα θέματα, ωστόσο αυτό που πρέπει να σημειωθεί είναι ότι την επόμενη εβδομάδα θα πραγματοποιηθεί νέα σύσκεψη κορυφής, στην οποία αναμένεται να λάβει μέρος και ο προπονητής των «κυανόλευκων», Στεφάν Ντεμόλ.

Ο Βέλγος κόουτς είναι στο Βέλγιο και κάνει διακοπές με την οικογένειά του, ωστόσο ενδέχεται να διακόψει για λίγο τις διακοπές του και να έρθει στη χώρα μας, μια κίνηση που αν μη τι άλλο φανερώνει πως ο ΠΑΣ μπαίνει στην τελική ευθεία για την υλοποίηση των πρώτων μεταγραφικών κινήσεων. 

Εξάλλου κανείς δεν πρέπει να ξεχνά αυτό που έχει επανειλημμένα τονίσει ο πρόεδρος του ΠΑΣ, ότι δηλαδή υπεύθυνος για την ομάδα και τις μεταγραφές είναι ο Στεφάν Ντεμόλ. Αυτό σημαίνει πως ο Βέλγος τεχνικός θα ακούσει τις απόψεις και τις νέες προτάσεις του Βαγγέλη Αγγελή και εν συνεχεία θα κάνει τις εισηγήσεις του στον Γιώργο Χριστοβασίλη.

Επαναλαμβάνουμε πως αυτό που έλεγαν από τον ΠΑΣ είναι ότι θέλουν να έχουν προχωρήσει στην ανακοίνωση κάποιων μεταγραφών (τουλάχιστον δύο ή τριών) μέχρι τις 20 Ιουνίου. 

Ξεκίνησαν οι δοκιμές

Στο μεταξύ, ξεκίνησαν από χθες οι δοκιμές ποδοσφαιριστών που θα στελεχώσουν τα αγωνιστικά τμήματα υποδομής των ομάδων Κ20 και Κ17, οι οποίες θα πάρουν μέρος στα προσεχή πρωταθλήματα της Super League.

Οι δοκιμές πραγματοποιούνται στο Πανηπειρωτικό Στάδιο και οι ώρες προσέλευσης για τους νεαρούς ποδοσφαιριστές είναι οι εξής: Οι γεννηθέντες 95-96 μπορούν να προσέρχονται στις 16:30, ενώ οι γεννηθέντες 92-93-94 μπορούν να έρχονται στο ΠΕΑΚΙ στις 17:30.Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 08 Ιούνιος 2011 23:51

Σχετικά άρθρα (ανά ετικέτα)

επιστροφή στην κορυφή