Πέμπτη, 04 Ιούλιος 2013 13:18
Αξιολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Ξεκίνησε την Πέμπτη το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Άρσης Βαρών στην Κόνιτσα

Ξεκίνησε την Πέμπτη (04/7) στο Δημοτικό Γυμναστήριο της Κόνιτσας το πανελλήνιο πρωτάθλημα άρσης βαρών όλων των ηλικιακών κατηγοριών που θα διεξαχθεί φέτος  από 04 έως 07 Ιουλίου 2013, με συνδιοργανωτές την Ελληνική Ομοσπονδία Άρσης Βαρών, το Δήμο Κόνιτσας  και τον Α.Ο. Σπάρτακο Ιωαννίνων, υπο την αιγίδα της Περιφέρειας Ηπείρου.

Είναι το μεγαλύτερο πρωτάθλημα που έχει διεξαχθεί μέχρι σήμερα, στο οποίο θα λάβουν μέρος περισσότεροι από 300 αθλητές και αθλήτριες, τους οποίους συνοδεύουν 60 περίπου προπονητές και συνοδοί, αλλά και πολλοί γονείς, φίλοι κ.λ.π., οι οποίοι για τέσσερις και πλέον ημέρες θα βρίσκονται στην Κόνιτσα και την ευρύτερη περιοχή των Ιωαννίνων.

Οι αγώνες άρχισαν την Πέμπτη  04 Ιουλίου 2013 και ώρα 09.00 π.μ. με τις κατηγορίες γυναικών, νέων γυναικών, νεανίδων και κορασίδων. Θα συνεχιστεί μέχρι και την Κυριακή το μεσημέρι με τις κατηγορίες ανδρών, νέων ανδρών, εφήβων και παίδων. Οι ώρες έναρξης των αγώνων καθημερινά είναι στις 09.00 π.μ. Επίσης το Σάββατο το απόγευμα θα διεξαχθεί και το πρωτάθλημα διαχρονικών αθλητών.

Η επίσημη τελετή έναρξη του πρωταθλήματος θα διεξαχθεί την Παρασκευή 05 Ιουλίου 2013 και ώρα 15.00 μ.μ., με τις ομιλίες των επισήμων, του Προέδρου της ΕΟΑΒ Βουλευτή κ. Πύρρου Δήμα, τις βραβεύσεις των χορηγών, τον όρκο των αθλητών και την έπαρση της σημαίας.


Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 04 Ιούλιος 2013 13:30

Σχετικά άρθρα (ανά ετικέτα)

επιστροφή στην κορυφή