Παρασκευή, 31 Μάιος 2013 15:15
Αξιολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)

Στην Κόνιτσα το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Άρσης Βαρών (video)

Στην Κόνιτσα θα πραγματοποιηθεί το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Άρσης Βαρών όλων των ηλικιών (ανδρών, γυναικών, νέων ανδρών, νέων γυναικών, εφήβων, νεανίδων, παίδων, κορασίδων) από τις 04 έως τις 07 Ιουλίου 2013 με διοργανωτές το Δήμο Κόνιτσας, την Ελληνική Ομοσπονδία Άρσης Βαρών και τον Σπάρτακο Ιωαννίνων υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Ηπείρου.

Το μεσημέρι της Παρασκευής δόθηκε στο ξενοδοχείο Olympic συνέντευξη Τύπου για τη διοργάνωση του πανελληνίου πρωταθλήματος από τον ολυμπιονίκη και πρόεδρο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Άρσης Βαρών, Πύρρο Δήμα και τον Δήμαρχο Κόνιτσας, Παναγιώτη Γαργάλα.

Ο κ.Γαργάλας πήρε πρώτος τον λόγο χαρακτηρίζοντας την Κόνιτσα πόλη του αθλητισμού και πως αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για την περιοχή που θα φιλοξενήσει αθλητές από όλη την Ελλάδα στις αρχές του Ιούλη.

Από την πλευρά του ο Πύρρος Δήμας ευχαρίστησε τον Δήμο Κόνιτσας και τον Σπάρτακο Ιωαννίνων που συνέβαλαν στο να γίνει στην πόλη της Ηπείρου το πανελλήνιο πρωτάθλημα άρσης βαρών, σε μια περιοχή που αποδεδειγμένα αγαπάει την άθληση ενώ έκανε λόγο για την αναγκαιότητα ύπαρξης κινήτρων στα νέα παιδιά να ασχοληθούν με τον αθλητισμό.

Το πρωί της Παρασκευής ο Πύρρος Δήμας επισκέφθηκε τα δημοτικά σχολεία της Κόνιτσας συνοδευόμενος από τον προπονητή του Σπάρτακου, Χρήστο Τριφύλλη ενώ το απόγευμα της ίδιας μέρας θα συναντήσει τους αθλητές του γιαννιώτικου συλλόγου στο γυμναστήριο του ΕΑΝΚΙ της Λιμνοπούλας.

Θ.ΜΥΡΙΟΥΝΗΣ

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 31 Μάιος 2013 15:23

Σχετικά άρθρα (ανά ετικέτα)

επιστροφή στην κορυφή