Passports

Εγγραφή Είσοδος
  • Skip to content
  • Ποιοι Είμαστε
  • Διαφήμιση
  • Όροι Χρήσης
  • Επικοινωνία
  • Αρχικήsummary
  • ΠΑΣ Γιάννινα 
  • Super League 
  • Super League 2 
  • Γ' Εθνική 
  • Ερασιτεχνικό 
  • Άλλα Σπορ 
    • Μπάσκετ
    • Βόλεϊ
    • Χάντμπολ
    • Υπόλοιπα σπορ
  • Βαθμολογίες 
    • Super League
    • Super League 2
    • Μπάσκετ
      • Α1 Εθνική Γυναικών
  • Στήλες 
    • Απόψεις
    • Η γωνιά του στοιχήματος
    • Champions League
    • Europa League
    • Παρασκήνιο
    • Διεθνή
    • Κόπα Αμέρικα 2016
    • Euro 2016
Σάββατο, 28 Νοέμβριος 2020 16:58
Αξιολογήστε αυτό το άρθρο
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
(4 ψήφοι)

«Ο μάγος της μπάλας και ο πρωτομάστορας Γιαννίκης» από τα Σχολιανά

  • μέγεθος γραμματοσειράς μείωση γραμματοσειράς μείωση γραμματοσειράς αύξηση γραμματοσειράς αύξηση γραμματοσειράς
  • Εκτύπωση
  • E-mail
«Ο μάγος της μπάλας και ο πρωτομάστορας Γιαννίκης» από τα Σχολιανά

25 Νοεμβρίου 2020. Μία Ημερομηνία που θα μείνει για πάντα χαραγμένη στις μνήμες των εκατομμυρίων φιλάθλων του ποδοσφαίρου στον πλανήτη μας. Έφυγε ο Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα. Ολόκληρος ο πλανήτης θρηνεί την απώλεια ενός ανθρώπου που είχε ένα ιδανικό χάρισμα: Ήταν ένας πραγματικός μάγος της μπάλας!

Οι φίλαθλοι της πόλης μας, αυτοί που είχαν την τύχη να τον δουν, σίγουρα είναι ιδιαίτερα στενοχωρημένοι. Τα Γιάννινα, όπως τα χαρακτήριζαν παλιά, ήταν η πόλη των Αργεντινών, ένας λόγος παραπάνω να θρηνούν. Σήμερα, θρηνούμε όλοι τη μεγάλη απώλεια. Δεν είναι η στιγμή να αναλύσουμε τι πραγματικά προσέφερε στο ποδόσφαιρο.

Πάμε τώρα στα δικά μας. Έχουμε πολύ καιρό να τα πούμε! Ο ΠΑΣ φέτος έφτιαξε μία καλή ομάδα, πρωτομάστορας ο προπονητής Αργύρης Γιαννίκης. Μεγάλη ατυχία φέτος για την ομάδα είναι φυσικά η μη παρουσία του κόσμου στο γήπεδο. Να κάνω μία ερώτηση: Μπορεί ο ΠΑΣ να παραμείνει στην κατηγορία; Μήπως έχει παραπάνω στόχο από αυτόν;

Αγωνιστικά θεωρώ μπορεί να παραμείνει στην κατηγορία. Πιστεύω ότι αυτός ο στόχος μπορεί να πραγματοποιηθεί μάλλον εύκολα. Το πρόβλημα είναι στα διοικητικά. Πιο αναλυτικά: Όλοι γκρινιάζουν με πρώτο και καλύτερο τον κόουτς για βοηθητικά γήπεδα στις προπονήσεις. Επίσης, άλλο σημαντικό γεγονός η απουσία ποδοσφαιριστή που να βάζει εύκολα γκολ. Ο πρόεδρος σε δηλώσεις του είχε πει, αναγνωρίζοντας το πρόβλημα, ότι θα πάρει σέντερ φορ. Που είναι ο σέντερ φορ πρόεδρε;;

Πάμε στα αγωνιστικά τώρα. Αυτό που γίνεται φέτος είναι παγκόσμια πρωτοτυπία. Σε όλα τα πρώτα ημίχρονο, ο ΠΑΣ πετάει φωτιές.Είναι μία ομάδα όνειρο που θυμίζει, τηρουμένων των αναλογιών, Μπάγερν Μονάχου! Αν μετρούσε η βαθμολογία μόνο στα πρώτα ημίχρονα, ο ΠΑΣ σήμερα θα είχε 20 βαθμούς.

Ξαφνικά, ως εκ του θαύματος, μπαίνει στο δεύτερο ημίχρονο και στην κυριολεξία είναι σβηστή η μηχανή, με αποτέλεσμα να δέχεται γκολ που δεν μπαίνουν ούτε στα παιδικά πρωταθλήματα. Τι συμβαίνει αλήθεια; Ένα πονηρό μυαλό θα μπορούσε να πει διάφορα. Θέλετε τώρα φίλοι μου να γράψω τι διάφορα εννοώ; Πολλοί  στοιχηματζήδες μιλούν ότι ο ΠΑΣ φέτος είναι η χαρά του στοιχήματος. Ο νοών νοείτο! Άλλοι λένε ότι οι παίκτες τιμωρούν, με τον τρόπο τους, την οικονομική δυσπραγία της διοίκησης, η οποία μάλλον δεν είναι μάλλον στις υποχρεώσεις της.

Η τρίτη εκδοχή είναι η κούραση κάποιων βασικών παικτών που τα δίνουν όλα στο πρώτο ημίχρονο και στη συνέχεια κάνουν τραγικά αμυντικά λάθη. Ο Σχολιανός δεν μπορεί να βγάλει συμπέρασμα, ελπίζω το τεχνικό τιμ να βρει λύσεις μαζί με τη διοίκηση φυσικά.

Πάμε τώρα στη διαιτησία. Στα ματς με τους θεωρητικά μεγάλους αντιπάλους, η διαιτησία ήταν μάλλον εχθρική για τα Γιάννινα, π. χ Σιδηρόπουλος. Τα άκουσε, βέβαια, από τον Άγγλο αρχιδιαιτητή Κλάτενμπεργκ. Αλλά τι να το κάνουμε; Η ουσία είναι ότι ο ΠΑΣ χάνει βαθμούς. Ο πρόεδρος δεν μπήκε στον κόπο να κάνει μία επίσημη διαμαρτυρία προς τους υπευθύνους ούτε να βγάλει μια ανακοίνωση για τις κακές διαιτησίες. Όχι πώς θα αλλάξει κάτι ουσιαστικά, αλλά έτσι για την τιμή των όπλων.

Τέσσερις αγωνιστικές πριν το τέλος του πρώτου γύρου. Ο ΠΑΣ, θεωρώ εγώ, πρέπει να πάρει έξι βαθμούς. Το ματς με τη Λαμία εδώ είναι κομβικό ανεξάρτητα τι αποτέλεσμα θα έρθει με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο.

Ο πρόεδρος έκανε πρόταση στον κόουτς να ανανεώσει το συμβόλαιο για δύο χρόνια. Ο κύριος Γιαννίκης δεν απάντησε (χαζός είναι;). Θεωρώ ότι ο καλός μας κόοουτς πρέπει να παραμείνει αλλά για να μείνει, χρειάζονται κάποιες απλές προϋποθέσεις. Δεν πιστεύω, φέτος, να δούμε φαινόμενα τύπου Όγιος!.

Αυτά φίλοι μου, μεγάλη προσοχή από όλους σας με τον κορωνοϊό. Ελπίζω να τα πούμε σύντομα πάλι. Σας χαιρετώ με αγάπη και σεβασμό!  

Σας χαιρετώ με αγάπη και σεβασμό

ΥΓ: την ομάδα και τα μάτια σας

Βασίλης Σχολιανός

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

https://www.facebook.com/sxolianos

Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 28 Νοέμβριος 2020 17:28
Αναγνώστηκε 295 φορές
Δημοσιευμένο στο Απόψεις
Σχετικές ετικέτες
  • ΠΑΣ Γιάννινα
  • ποδόσφαιρο
  • Αργεντινή
  • Μαραντόνα
Διάδοση στα Social Media
  • Προσθήκη στο Google Buzz
  • Προσθήκη στο Facebook
  • Προσθήκη στο Delicious
  • Digg this
  • Προσθήκη στο Reddit
  • Προσθήκη στο StumbleUpon
  • Προσθήκη στο MySpace
  • Προσθήκη στο Technorati

Σχετικά άρθρα (ανά ετικέτα)

  • Ο Κουμπαράκης στο ΠΑΣ-Ατρόμητος
  • Παλικάρι ο ΠΑΣ Γιάννινα, λύγισε στο τέλος
  • Η γλύκα της εμφάνισης και η πίκρα της τελευταίας «κουταλιάς»
  • Παραλειπόμενα από το «Γ. Καραϊσκάκης»
  • Κάργας: «Τα δώσαμε όλα, πίκρα για το τέλος»
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Το επιθετικό φάουλ και το μήνυμα προς τον Χριστοβασίλη Τα αίτια για τις ήττες και ο κακός Νοέμβριος »
Πρέπει να εισέλθετε για να αφήσετε ένα σχόλιο
επιστροφή στην κορυφή

Ετικέτες

Super League Α Ερασιτεχνική Ανατολή Αστέρας Τρίπολης Ατρόμητος Βελισσάριο Γ Εθνική ΕΠΣΗΠ Κρύα Λεβαδειακός Ολυμπιακός ΠΑΟΚ ΠΑΣ ΠΑΣ Γιάννινα Παναθηναϊκός Παναιτωλικός Πετράκης Χριστοβασίλης ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο μπάσκετ

passports © 2010 | Το διαβατήριο στα σπορ. | All rights reserved.
Wapp - Κατασκευή ιστοσελίδων - Κατασκευή ηλεκτρονικού καταστήματος



  • Ξεχάσατε τον κωδικό σας;
  • Ξεχάσατε το όνομα χρήστη;
*
*
*
*
*

* Υποχρεωτικό πεδίο