Τετάρτη, 25 Νοέμβριος 2020 15:57
Αξιολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)

Η Watt+Volt στηρίζει τον γυναικείο ΠΑΣ Γιάννινα

Τη συνεργασία του με την Watt+Volt και πιο συγκεκριμένα το κατάστημα των Ιωαννίνων ανακοίνωσε και επίσημα ο γυναικείος ΠΑΣ Γιάννινα. Μέσα από αυτή τη συνεργασία θα προκύψουν μια σειρά ενεργειών και πολλών εκπλήξεων με σκοπό την προβολή του καταστήματος Ιωαννίνων, το οποίο ανήκει στον Γιώργο Ράδο.

Η εταιρεία WATT+VOLT ιδρύθηκε το 2011, με έδρα στο Μαρούσι Αττικής. Τα τελευταία χρόνια έχει εδραιωθεί στις κορυφαίες εταιρείες ενέργειας με πελατολόγιο που υπερβαίνει τους 200.000 καταναλωτές σε όλη τη χώρα. Έχει 38 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα για να είναι δίπλα στους καταναλωτές, προσφέροντάς τους την ποιοτικότερη εξυπηρέτηση όχι μόνο σε θέματα ρεύματος και αερίου, αλλά και σε λύσεις ενεργειακής απόδοσης με τεχνολογία Ιnternet Of Things (IoT).

Το κατάστημα στη Λεωφόρο Δωδώνης 18, στα Ιωάννινα ξεκίνησε τη λειτουργία του στο κέντρο της πόλης μας στις 20 Νοεμβρίου 2017, όντας το 4ο κατάστημα WATT+VOLT στην Ελλάδα. Απασχολεί 5 εργαζόμενους και λειτουργεί με συνεχές ωράριο για να διευκολύνει τους πελάτες του, όλες τις ώρες της ημέρας.

Οι επισκέπτες του καταστήματος μπορούν να:

εξοφλήσουν τους λογαριασμούς τους,

κάνουν νέες συνδέσεις για σπίτι ή επιχείρηση χωρίς ουρά, χωρίς ταλαιπωρία,

αλλάξουν την υφιστάμενη εταιρεία ρεύματος επιλέγοντας την WATT+VOLT και να εξοικονομήσουν χρήματα από υπηρεσίες όπως η δημιουργία και υποβολή ηλεκτρολογικού σχεδίου (ΥΔΕ) στο ΔΕΔΔΗΕ.

Ο ιδιοκτήτης του καταστήματος στα Ιωάννινα, Γιώργος Ράδος με την υπογραφή της συμφωνίας, δήλωσε:

“Συμπληρώνουμε 3 χρόνια λειτουργίας της τοπικής επιχείρησης του καταστήματος WATT+VOLT Ιωαννίνων και με χαρά μας γινόμαστε κι εμείς περήφανο μέλος της ομάδα των χορηγών του ΠΑΣ WBC!

Με αυτή την κίνηση, ανταποδίδουμε έμπρακτα την στήριξη και την εμπιστοσύνη που μας έχει δείξει η τοπική κοινωνία της πόλης μας και οι χιλιάδες καταναλωτές που μας έχουν προτιμήσει.

Γίνεται μια σοβαρή και αξιέπαινη προσπάθεια στο σύλλογο, την αναγνωρίζουμε και επιλέγουμε να τη στηρίξουμε με όλη μας την ενέργεια, ξεκινώντας μια συνεργασία που ευελπιστούμε να εξελιχθεί και να συνεχιστεί περνώντας μέσα από Ευρωπαϊκές αναμετρήσεις και φιέστες κατάκτησης τίτλων τα προσεχή χρόνια.."

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 25 Νοέμβριος 2020 16:12

Σχετικά άρθρα (ανά ετικέτα)

επιστροφή στην κορυφή