Δευτέρα, 02 Νοέμβριος 2020 13:04
Αξιολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

ΕΟΚ: «Λουκέτο» στις διοργανώσεις μέχρι τη λήξη των μέτρων

Αναστολή σε όλες τις διοργανώσεις του ελληνικού Μπάσκετ πλην της Basket League θα έχουμε μέχρι την λήξη των περιοριστικών μέτρων για την αντιμετώπιση της Covid-19.

H Eλληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης έλαβε τη σχετική απόφαση στη συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε σήμερα. 

Όσον αφορά τις γιαννιώτικες ομάδες, οι εκπρόσωποι σε Β' και Γ' Εθνική Μπάσκετ των Ανδρών δεν είχαν αγωνιστεί ούτε το περασμένο Σαββατοκύριακο, ενώ η απόφαση αυτή επηρεάζει πλέον και τη γυναικεία ομάδα Μπάσκετ του ΠΑΣ Γιάννινα και έτσι το παιχνίδι της Τετάρτης που είχε προγραμματιστεί  με αντίπαλο τον Κρόνο Αγίου Δημητρίου για την 4η αγωνιστική, αναβάλλεται.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΟΚ συνεδρίασε εκτάκτως σήμερα Δευτέρα 2/11 με σκοπό την εκτίμηση της κατάστασης που δημιουργείται στον χώρο του αθλητισμού μετά τις ανακοινώσεις των νέων μέτρων της Πολιτείας για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού.

Με βασικό δεδομένο την απαγόρευση εισόδου στα κλειστά γυμναστήρια και συνυπολογίζοντας τον περιορισμό των μετακινήσεων αλλά και τα διαρκώς αυξανόμενα επιβεβαιωμένα κρούσματα σε ομάδες, αποφασίστηκε η αναστολή όλων των διοργανώσεων που τελούνται υπό την αιγίδα της ΕΟΚ, πρωταθλημάτων και κυπέλλων, μέχρι την λήξη των μέτρων αυτών.


Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 02 Νοέμβριος 2020 23:33

Σχετικά άρθρα (ανά ετικέτα)

επιστροφή στην κορυφή